Första veckan

Nu har man avklarat första skol veckan på tre dagar. :) kan säga att det är mycket bra klass vi är och alla kommer överens. jag trivs i denna klass och fast det är mycket teori på teori så man orkar nog. Inget problem med att förja med på lektionerna och så kan man göra egna små anteckningar. Vi skriver inte så mycket som jag hade tänkt mej.

Vi har nog bara haft nå info i alla ämnen. Det har inte ännu varit riktiga lektioner. Några ämnen har vi nog gått djupare in på och vissa ämnen har vi fått uppgifter i, men inge vidare. En tentamen är inskriven i kalendern. :) Det är för hygienpasset. :) Grunderna i livsmedelshygien. :)

Annars går dagarna bra. Börjar på måndagar 8.30, tisdagar 10.00 och på onsdagar 8.15. Så det är inte så farliga tider ännu det. Har 20 studie veckor till godo. Så det passade mej bra. :)

Slutar på måndagar 13.30. Skulle ju nog få vara till 16.00, men när jag inte behöver data kunskaper så får jag sluta tidigare. Och så kan jag fråga en kompis med programen jag är osäker med. Men på tisdag och onsdag slutar vi först 16.00. Och jag tycker det inte är något problem med tidtabellen. :) Det går ju bra då det är tre dagar i veckan. :)

Kaffe sällskap. :)

Idag fick jag ett meddelande där det var en fråga. Frågan gällde vad jag skulle hitta på nu ikväll. Och det ända jag hade var att komma hem från skolan. Det var L som skickade meddelande för hon och S funderade att komma ut till oss och hälsa på. :)

Kom hem och gjorde allt i ordning från skolpapper till övriga räkningar. :) Så skickade jag meddelande till L och sa att jag nog var hemma nu. Då ringde hon upp mej och sa att S skulle komma över till henne nu och sedan skulle de åka till oss. :)

Älsklingen åkte på jobb just innan L och S skulle vara framme hos oss. Älsklingen brukar jobba vissa kvällar för en chaufför med att svetsa och fixa saker på lastbilarna och släpen. :) Så jag fick ta emot L och S ensam. :) Satt och drack kaffe och diskuterade världens gångar. :)

L och S satt hos oss i 1½ timme. :) Det var riktigt roligt att få kaffe sällskap då jag inte brukar dricka kaffe på kvällarna ensam. Så nu fick jag kvälls kaffe på samma som dessa satt hos oss. :) Och roligt hade vi kan jag säga. :)

Första skoldagen!

Ja så har man varit den första skoldagen på skolbänken tillbaka. :) Bra känns det kan jag bara berätta. :) jag hade som inte tänkt mej nånitng innan jag åkte till skolan. hade bara tanke på att det kommer att komma en massa information idag och det gjorde det också. :)

Första dagen gick faktiskt bra. :) Helt överraskad själv också. Men man kan bara säga att man trivs med dessa vuxenutbildnings människorna. Så annorlunda anda i klassen än vad man är van vid. :) Vi hade det roligt redan första dagen och man kunde ju som fråga hjälp av vem som helst. :)

Hade lite information på morgonen. Satt i ett klassrum. Vi är ca. 20 stycken i klassen. :) På morgonen började vi med att fylla i någon sorts blankett och sedan fick man presentera sig kort. :)

Efter informationen i klassen skulle vi samlas i datasalen. :) Vi skulle få någon information om användar namn och hur man loggar in på olika sidor. Alla har en egen email adress och andra sidor. Även gamla belanta Wilma program används här. :) Efter det var det lunch. :)

Eftermiddagen var information och bekantning av skolbyggmaden. :) Vi var ner till skolhälsovårdaren och bekantade oss med henne och sedan var vi i biblioteket som finns på skolområde och är skolans. :) Vi fick våra läseordningar och andra papper. Det var även en lista på böcker som de rekommenderar att man skall skaffa. :)

Skoldagen var förbi klockan 3. :) Så det var 5timmar skola idag. Så det var inte så farligt, men sedan komme vi att ha längre dagar dessa 3 dagar vi har i veckan. :)

Medeltal!

Vecka 34 var medeltalet 7,28. :) Stanna ganska nära förra veckan, men närmar 10 hela tiden. Har ju nog inte varit den aktivaste bloggaren, men har försökt kasta in inlägg nu som då. :)

Skall fortsätta blogga med inlägg nu som då. Skolan kommer att ta en hel del av mej och så vill jag ju inte heller sitta dag in och dag ut vid datorn. Måste börja med att röra på mej för att de flesta uppgifterna vi får så skall göras på dator och skickas till läraren per email. :)

Så jag bloggar så gott som möjligt. Kommer nog inlägg nu som då. :)

Hej hallå!

Nu har man återvänt från en rolig villa avslutning. :) Kvällen gick bra och raketerna var fina. Tyvärr glömde jag hem kameran, så de kommer inga kort på villa avslutningen. Precis då vi var påväg ut till villan kom jag på att jag glömt hem kameran. :/

Hade roligt och tog några cider och öl. :) Grillade, badade bastu och kollade på raketer. Pratade även med älsklingens släkt och spelade boll med lilla R som är snart 4år. :) Roligt hade både vi större och han den yngre. :) Det var allt som allt 3 småa barn ute vid villan. :)

Idag har det varit en dag då man tagit det lugnt. :) Har inte orkat göra något. Bara slappat. Har inte haft så illa idag och hoppas det inte kommer nå illamående heller. :)

Sista lediga dagen idag! :( Men det skall bli roligt att börja studera. Nya vänner, nya klasskompisar och såklart lite vänner man lärt känna under våren. :) Som min käre vän L. :) Skall bli roligt att se L imorgon. Hon är ju nog ledig, men jag kan hälsa på henne efter att min dag är slut. :) Hon bor ju på internat. :)

Ikväll ut till villan!

Idag skall vi ut till villa. :) Det är ju villa avslutning idag så man får se hur raketerna syns ikväll. Man får ju skjuta raketer på villa avslutningen. Har inte tidigare varit med om villa avslutning så det blir fösta för mej. :)



Vi skall åka ut till villan omkring 4 eller 5 tiden. Så man hinner bra i bastun och kanske ta ett sista dopp i sjön för i år. :) Och så hinner vi ta det lite lugnt och chilla innan vi skall skjuta raketer. :) Det kommer troligtvis att vara jag, älsklingen, älsklingens bröder och ena broderns brud ute vid villa. Kanske älsklingens gudmor och L är ute och bygger på sin villa början av kvällen. :)


Oljebyte!

Idag gäller det oljebyte på min bil. :) Måste byta oljan efter som jag ahr kört ungefär 30 tkm efter att vi böt oljan på Hondan senast. Så måste byta det idag och så skulle älsklingen se om det skulle bytas oljefilter också. :)



Det skall bli bra med oljebyte. :) Så kan man köra igen och bara fylla på oljan. Men jag tänker hålla koll på att oljebyte sker med jämna mellanrum. Så min motor på bilen inte får något fel för att det inte skulle finnas olja. :)

Trevlig fredagskväll!

Hej och hå alla läsare! Hoppas ni har en trevlig fredagskväll. :) Själv sitter jag hemma med min älskling och tar det lugnt. :) Vi har tagit varsin A.Le Coq. :) God öl, men inget man skall dricka allt för mycket. :)

Vi har tagit det lugnt idag och ätit god mat. :) I väntan på villa avslutning går det bra att sitta hemma en fredagskväll. Så imorgon är det villa avslutning som gäller. Bastu, raketer och några öl till. :)

Idag har vi även varit in till stan och handla. :) Hittade ett par jeans att köpa. Jag skulle själv betala dessa, men min envisa älskling sa att han skulle betala dessa. Så nu kan man åka till skolstarten i sprillans nya jeans. :)

Skall ladda upp bild här på nya jeansen. Direkt jag får kamera batteriet laddat och orkar sitta vid datorn. Imorgon kommer kanske bilden. :)

Kaisa och Kalle!



Först sover man ifrån varandra. Så man inte behöver se på varandra. :)



Sedan har de vänt om sig och sover med huvuden mot varandra. :) Man blir inte klok på våra kissor. :)

Torsdag!

Lediga dagarna minskar bara. :) Det känns spännande och roligt på samma gång då man skall börja studera på ny ort och i en ny skola. Det är nog faktiskt spännande att börja studera som vuxen. Har ju tidigare studerat som ungdom. Så nu får man sedan se hur stor skilland det är att studera som vuxen. :)

Väntar på att få börja studera. Kan ju inte vara så stor skilland ändå, men när man inte vet och man har inte tidigare gått vuxenutbildning och man vet ju inte hur det går till. Så man är ju lite närvös också. :)

Tre dagar i veckan låter ju inte så hemskt, men när studierna går ganska fort framåt så man får se hur man överlever det. :) Måste kanske åka till älsklingens bror för att avhämta älsklingens andra bordsdator som finns där. Eftersom min lapptopp inte vill fungera som den skall och jag måste troligtvis jobba en massa på datro. Så måste se till att man har en dator fungerar som den skall. :)


Promenad!

Det var skönt att vara ute och gå med lilla Ronja-hunden idag. :) Solnedgång och varmt väder, men jag tog kopplet då vi var hos älsklingens mamma och gick ut med hunden.

Älsklingens mamma letade fram några böcker/papper, som jag kan behöva då jag börjar studera. Så jag tyckte att jag på den tiden kunde ta en sväng med Ronja. :)

Älsklingens mamma kände sig även lite kraslig. Så för att hon inte behövde anstränga sig att gå en längre runda med Ronja tog jag och gjorde den längre rundan. :) Det var faktiskt skönt att vara ute och gå i rask takt. :)

Sista veckan!

Nu är det sista veckan jag har ledigt. Nästa vecka börjar skolan och nu när det är sista veckan ledigt för mej så har jag bara slappat och tagit det lugnt. :)

Igår var jag och hälsade på en kär vän. Hon bor på internat vid skolan och vi bestämde att vi skulle ses innan min skola börjar. Vi kommer ju nog att gå i samma skola, men jag går på vuxenutbildningen och hon på ungdomsutbildningen i samma byggnad. :)

Det var roligt att träffa henne. Vi hade senast setts då hon var här hos mej i början på juli. :) Så det var faktisk mycket vi hade att tala om. :)

Vecka 33

Medeltal av vecka 33 är 7,14. Det är rätt bra. Har ju kastat in inlägg nu som då. Kan säga att jag är stolt över mitt medeltal varje vecka. :)

Det kan hållas så nu en tid framåt. :) Kommer nog att blogga nu som då, men kan inte lova hur mycket. Har en hel del som skall göras här hemma, men kanske jag hinner i förbi farten kasta in inlägg. :)

Är nöjd över min blogg att jag har läsare här. Kommer att blogga en aning nu innan skolan börjar, men jag vet inte hur det blir sedan då jag studerar. :(

Konstens natt 11.8.2011

Vi var med älsklingen in till stan på torsdags kvällen. Det var konstens natt i Vasa på torsdagen och vi funderade länge om vi skulle åka eller inte. Och så ringde älsklingen sina kompisar och så fick vi veta att tre stycken skulle åka från Malax till stan. Så vi rymdes bra med i samma bil. :)

Vi åkte iväg halv åtta. Vi hade gjort oss i ordning och våra gemensamma vänner plockade upp oss hemifrån. :) Jag uppskattar att det finns vänner som vill ta med oss. :) Vi åkte via älsklingens föräldrar och sedan fortsatte vi vägen in till stan. :)

När vi kom till stan var det fullt med folk där. :) Vi fick söka parkeringsplats en god stund. För det var så fullt med bilar i stan så man måste ungefär söka plats på alla parkeringsplatser, men en stund såg det hopplöst ut. Vi stannade vid en parkeringsplats för att se om någon var påväg. Vi behövde inte vänta länge så backade en bil bort från en ruta bakom oss. :)

Vi gick till en krog till att börja. :) Men den var så full att alla inte fick sittplats heller. Så vi bör ställe och kom till ett annat ställe där det också fanns en massa folk, men eftersom där var en av mina vänner så hade vi sittplats där. Jag meddelade vännen att vi kommer till samma ställe där hon satt så hon hade hållit platser lediga för oss. :)

Träffade många nya vänner och roligt hade vi. :) Jag hade det roligt och älsklingen var med sina vänner, så vi satte inte hela kvällen i samma bord. Jag satt med L och S i ett bord där det satt en massa andra människor och älsklingen gick i ett bord med sina vänner. :)

Hemma var vi igen klockan 1 på natten. :) Vi fick skjuts hem av samma som vi åkt till stan med. Så tackade vi för skjutsen, men de tackade för att vi varit med. Så kanske man kan ta det pånytt när det gick så bra. :) Det var annars älsklingens första gång på krog och vi hade båda roligt. :)

Får besök!

Idag kommer jag att få besök av en god vän. Hon skall komma idag för fösta gången till oss. :) Skall bli riktigt roligt att få sällskap. :) Hon ahr ledigt idag så hon skulle komma till mej nu på dagen någon gång bara hon först vaknar. :)

Jag har väntat henne till oss redan flera gånger, men vi bestämde igår att hon skulle komma idag. :) Skall bli roligt att ha här en vän som man kan tala med. :) Hon och jag hade redan roligt förra torsdagen. :)

Nu får jag bara vänta att hon ringer. Hon skulle ringa när hon startar så jag ungefär vet när hon är här. :) Jag måste gå ut till vägen så hon vet var hon skall vika av. Eftersom vägavtaget kommer så fort och om man inte kan det så kan man köra förbi.

Svar till kommentar!

Sanna
Jag skall studera till närvårdare. Det finns en vuxenutbildning som jag blev antagen till så jag skall börja studera tre dagar i veckan i skolan och två dagar i veckan hemma.

Skolan tar 2,5år. Med minst 30 veckor praktikt under studierna. Men det är bara 3 dagar i veckan som man är i skolan.

Två veckor!

Jag har ännu två veckor semester innan skolan börjar. :/ Jag börjar vara rätt trött på att ha semester. Har snart haft 3 månader semester så jag sitter och väntar på att skolan skall börja så jag får nånting att göra några. Några dagar i skolan och uppgifter som skall göras hemma. :)

Jag har aldrig väntat såhär ivrigt på skolan som jag gör nu. :) Jag har bara haft några dagar då jag har gjort något, men för allmänt har jag haft det tråkigt och varit uttråkad. :( Jag hoppas det blir ändring på det när skolan börjar.

Vecka 32

Medeltalet av vecka 32 är 6,14. Mitt medeltal har varierat precis som jag vill att det skall göra. :) Gillar att den vissa veckor är hög och vissa veckor låg. :)

Denna vecka kommer jag att blogga typ dagligen. :) Har ännu tid att blogga på dagarna. :)

Bastu!

Nu skall vi med älsklingen gå och prova bastun här i området. Får se om bastun är lika bra som allt annat som vi tyckt om på detta område. :)

Vi hade nog fått en nykel, men den gick inte i bastuhusets dörr. Och nu när vi har nykeln så var älsklingen in där och städa. :) Så nu skall vi till bastun.

Ha de så bra. :)

God morgon!

Nu har man då stigit upp och det är lördag. :) Vet nog inte hur dagen skall gå framåt, men kanske man kommer på nånting att göra idag. Jag vet inte om vi skall vara hemma hela dagen eller om vi skall nånstans. :)

Tvättmaskinen är igång redan. :) Har börjat tvätta kläder då jag steg upp. Det är så bra att tvätta på morgonen och hänga upp det så har man det torrt på kvällen eller följande dag. :) Så jag har det under kontroll redan idag. :)

Kan hända att vi åker till älsklingens föräldrar idag. :) Älsklingen har lovat chefen på jobbet att han målar ett par bänkar under sin fritid. Så får han lediga timamr att ta ut efter det. :) Så han skall slipa dom och jag tänkte måla dem. :)

Ikväll skulle vi kanske ha filmkväll. Det kommer kanske några av våra gemensamma vänner till oss och så skulle vi titta på film. :) Vi hade nog tänkt det till igår, men alla var så slut att de var rädda att de skulle somna under filmen. Så vi tar filmkväll idag! :)

Snart sova

Har luggit i sängen nu sedan nie, men mamma ringde och jag talade med henne en liten stund. För hon ville lite lätta på hjärtat gällande min bror. Han är helt hopplös och mamma har försökt tala med honom, men det vill inte leda nånstans då hon talar med honom. Han har alltid varit likadan.

Har även kollat två avsnitt "Skilda världar". Har som fastnat helt totalt i denna serie nu. Har ju nog sett avsnitt av serien tidigare, men det är ju så länge sedan så man minns ju knappt nånting. :)

Jag var så ung då serien spelades på finska kanalen. Så jag förstod ju inte vad seriens namn till exempel betydde. Men nu när man är äldre så förstår man hur bra som helst. :) Och jag har som fastnat i denna serie.

Min dag idag har gått till serien, men jag har nog städat här hemma i vår lägenhet. Att dammsuga är inte så lätt med två små kattungar som är rädda för dammsugaren. De springer som undan hela tiden och jag vill ju inte skrämma dem ännu mer. :) Kanske de blir vana med sammsugaren med tiden. :) Diskade även innan älsklingen kom hem från jobbet idag. :)

Får alltid en liten promenad när jag går efter posten. Har ju som en bit att gå till postlådan, men det är inte så farligt. Man måste som gå runt C-huset för att komma till postlådan. :) B-huset som vi bor i ligger längst bort på området om man kollar från parkeringen. Och parkeringen är i ändan på A-huset. :) C-huset är precis breve parkeringen. :)

Mat!

Nu sitter jag och väntar på mat. Älsklingen håller på att tillreda mat idag. Jag kokade maten klar när älsklingen kom hem igår, så idag är det hans tur. :)

Älsklingen skall göra mos och köttbullar idag! Han skall göra potatismos och hemgjorda köttbullar idag. Skall bli så gott när det är färdigt. :)

Vi har bestämt så att vi gör turvis mat. :) Så det blir jämnt och att ingen av oss måste känna sig tvingad att stå vid köks spisen. :) Och än så länge har det ju fungerat bra. Kanske det gör det i fortsättningen också. :)

Skilda världar

Tänkte att jag skulle sätta upp lite info om serien. :)

Familjen Toivonen

Hela familjen Toivonen. Föräldrarna Karin och Matti. Barnen Daniel, Stina och Mikael.


Mamma Karin. Hon är inte Daniels biologiska mamma. Hon gifte sig med Matti när Daniel var liten. Stina och Mikael är Karins barn med Matti.


Pappa Matti. Har tvillingar innan han gifte sig med Karin. Tvillingarna är Sandra och Daniel. Sandra har varit med sin mamma och Daniel med Matti. Så tvillingarna har växt upp i två helt olika familjer.


Daniel. Äldsta barnet i familjen Toivonen. Han har två syskon i familjen, men vet inte om att han har föälskat sig i sin tvilling syster innan Lillemor berättar det för honom. Daniel vill berätta saken för Sandra att de är tvillingar, men han vet inte hur han skall göra det.


Stina. Familjens ända flicka. Hon flyttar ihop med sin kille Andreas och anstränger sig med hemmet och skolan så hon svimmar efter att ha börjar ta Andreas steroider.


Mikael. Familjens yngsta. Har ett förhållande med Anna. Mikael går skola och tillbringar tid med Anna och Kalle.


Familjen Bovallius.

Hela familjen Bovallius. Föräldrarna Rebecka och Harald. Barnen Sandra och Tom.


Mamma Rebecka. Daniels och Sandras biologiska mamma. Tog med sig Sandra då hon försvann utan att säga nånting till Matti. Gift med den rika Harald. Och har ett barn till, Tom.

Pappa Harald. En rik snubbe som Rebecka är gift med och de har familj tillsammans.


Sandra. Daniels tvilling syster. Bodde i Paris ett år och jobbade som fotograf. Skall gifta sig med Lucas. Hon älskar även Daniel.


Tom. Sandras halvbror. Jobbar för Harald och använder familjens pengar och lovar saker som han inte kan hålla.


Familjen Strandberg

Hela familjen. Mamma Ylva och barnen Lucas och Nora.


Mamma Ylva. Ensamförsörjande mamma till Lucas och Nora. Lucas är över 20 år, men Nora är 14 år. Ylvajobbar som designer. Hon skulle få ett bra jobb med Rebecka hade fingrarna i spel så Ylva fick inte jobbet, men Rebecka erbjöd jobb hos sig till Ylva.


Lucas. Ylvas son, Noras bror och Sandras förlovade. Sandra och Lucas skall gifta sig. Lucas och Tom är bästa vänner.


Nora. Ylvas dotter. Yngsta skådespelaren i serien. Nora är förtjust i Tom.

Gammal serie!

Jag läste här en kväll min gamla dagbok från året 2001. :) Ni kan säkert gissa att det var ganska roligt att läsa en dagbok man har skrivit då man varit 11 år gammal. :) Hahah, jag fick nog skratta så det riktigt kändes i mina magmuskler. Och så frågade ju min älskling också vad som var så roligt. ;)

Jag hittade även dagar där jag hade skrivit om en gammal serie som kom på tv. :) Jag kollade den sommaren på serien "Skilda världar". Hahah, jag som inte har sett på serien på de senaste 10 åren så ville jag kolla upp på internet om denna serie finns nånstans och jag hittade avsnitt till den. :)

Så nu har mina dagar gått till att titta på denna serie. :) Jag hittade massor med avsnitt och jag har redan kollat 30 avsnitt av serien. :) Hahah, roligt att kolla på en gammal serie som man inte kom ihåg att fanns heller. :)

Hepatit vaccin

Idag har jag varit och ta första Hepatit vaccinet. Det tog nog lite sjukt, men man får ju inte vara hur känslig som hellst. Måste ta Hepatit vaccinet inför studerna. :)

Skulle fixa första Hepatit vaccinet innan skolan börjar. Eftersom det är kravet att man skall ha dem i närvårdar studierna. :)

Veckans medeltal

Vecka 31 medeltal var 8,28. :) Nöjd över medeltalet. Kan inte säga annat än att jag hoppas det fortsätter såhär. :)

Jag har ju blogg riket till hjälp, så medeltalet har nog stigit. :)


Få fler besökare via Blogg riket. :)

Söndag!

Oj så veckorna går. Det är ju redan fredag idag. Hur kan dessa dagar gå så fort? Jag tyckte ju precis att veckan började, men nu har vi slut på en vecka då igen. :/ Usch så fort det går. Kanske tiden går fort nu när man har en hel del att sköta och göra. :)

Idag har vi hållit på att skruva på min bil. :) Har haft lite problem med den då det har regnat och man har kört, men det har som inte varit länge detta problem. Bara nu när det har regnat mycket på en gång. :/ Vi hittade problemet och fick det hoppeligen fixat. :)

Det är roligt att hålla på att skruva med älsklingen. Man lär sig bäst man håller på med honom. :) Han kan en hel del. Nästa projekt blir säkert vår taklampa som behöver ett fäste så vi kan hänga upp den i taket. :) Det är en lampa, men den har även dessa vingar så det är en fläkt på samma. :)

Finns nog ännu tid innan min skola börjar. Och så har jag ju ändå vissa lediga dagar, så inte tar tiden precis slut inte. Kan hända att älsklingens och min gemensamma vän flyttar granne med oss. Det får vi veta mer om imorgon. :) Men nu skall jag avrunda för att komma i säng ännu idag. :)

Dagens inköp :)

Vi var med älsklingen till Jysk idag. :) Älsklingen hade sett att de har rea på en bokhylla som han hade blivit förtjust i. Och så åkte vi in till stan för att kolla den. :) Men vi tyckte den skulle ha blivit för ljus så vi föll för en annan. :)



Denna köpte vi idag. Den var ljusare och så var den faktiskt billigare också. Älsklingen har tröttnat på papplådorna jag har i klädrummet med en massa böcker, så han ville köp en bokhylla där jag får ställa upp mina böcker. :) Så den var också i nästan samma färg som den andra bokhyllan vi har. :)

Shopping runda!

Igår var vi med älsklingen till stan. Vi handlade en hel del, men har inte hunnit ta bild på allt ännu. Skall nog ta bilder bara vi får allt utredigt och lagat här hemma. Kanske jag skulle ta det som projekt nästa vecka eller nu under helgen. :)

Älsklingen köpte en skjorta till mej. :) Och så köpte jag även två par bh. :) Vi skulle handla kläder, men det blev så att vi handlade allt annat än kläder. Det blev en massa kärl och andra saker man behöver. :)



Seppälä 19.95€.

Regn, regn mera regn

Här hos oss kan det inte göra annat än regna. Vi som hade planerat att vi skulle åka ut till villan under helgen, men jag tror inte det kommer att bli till något. :( Eftersom det inte är roligt att vara ute vid villan då det regnar. :/

Inatt hade vi även åska. Jag som inte kan sova då det åskar fick ligga vaken länge i natt. :/ Men jag har nog somnat någon gång efter 00.00. Eftersom jag drog ut min klocka som är digitalisk och går med ström. Ville inte ha nånting i uttagen då det är åska.

Idag steg jag upp tidigt. Tog en sväng till rådgivningen varifrån jag blev skickad till HVC. Skulle ha ett recept. Och så skall jag idag till apoteket eller imorgon, beror på älsklingen. :) Skall ta Hepatit sprutan då jag skall börja närvårdar studierna. :)



Flera besökre? Klicka här för att få fler besökare.

One tree hill!

Idag skall jag fortsätta se på serien "One tree hill". :) Nice nice! Har laddat ner sesong 8 inatt. Så nu kommer jag att ha något att göra under dagarna igen. :) Är så lycklig, men har ingen text på det så får försöka mitt bästa att förstå engelska. :)

Har inte varit bra på engelska, men om man inte börjar höra på de utan text så lär man inte sej heller. :) Har alltid tryggat mej med text, men idag går det inte. Det hade inte ännu kommit sesong 8 med svensk text så jag får kolla utan text. :)

Bilder på mej!

Nu skall jag ta och ladda upp två nya bilder på mej. :)




Vår bakgård!



Vår bakgård. Med bordet och så har vi ju plattor precis framför dörren. Så på sommaren har man nog inte skor på när man går ut. :) Har suttit och solat flera dagar där. :)



Baksidan av huset. Här ser man vårt sovrums fönster. Är så glad att sovrums fönstret är ut mot vår bakgård. :) Här ser man även cykeln jag fick av älsklingens pappa. :)



Bordet på baksidan från andra sidan av bakgården. Har sådana där mellan väggar på båda sidorna av gården. :) Har ingen granne där på andra sidan staketet. :) Vi har en rätt stor bakgård eftersom vi bor i ett parhus. :)

Mera besökare?

Undrar om ni vill ha mera besökare så kan jag tipsa att kolla in denna sida här.

Kolla in den och bestäm sedan om det är något för dej!

Lugn dag!

Idag skall jag bara ta det lugnt och blogga en aning. :) Jag vet inte ännu vad jag skall göra, men det ver jag att jag kommer att ta det lugnt. Kanske älsklingen skall jobba idag kväll, men jag skall bara hoppeligen ta det lugnt. :)

Kommer att springa runt med kameran. Så jag skulle få några bilder på bloggen. :) Har inte kommit på ännu vad jag skall ta för bilder, men det brukar jag komma på då jag går runt med kameran. Och så skall jag sätta in bilderna från dopet på min dator. :) Har inte gjort det ännu.

Har nog några bilder på kameran som jag inte har laddat upp på bloggen. Och så skulle älsklingen efter nå nattduksbord idag. Men kanske jag åker med. Det får jag se sedan. :)

Bilder kommer under dagen. :) Men när vågar jag inte säga. Säger inga klockslag så ingen blir besviken eller sitter och väntar på bilderna. :)

Läst bloggar!

Nu har jag suttit och läst en massa bloggar. Texten bara yr runt i mitt huvud. :) Läser olika bloggar. Och då jag hittar ett intressant inlägg så brukar jag kommentera och så. :) Detta har varit en öugnt eftermiddag med att läsa bloggar av olika slag. :)

Har läst från hobbyn till graviditeter och så vidare. Har ju själv baby feber och jag har sagt det till min älksling, men jag förstår honom och jag skall ju ännu studera så jag får vänta med det ännu en tid. :) Men jag överlever bara jag har min älskling vid min sida. :)

Mina unika besökare stiger dag för dag. :) Kollade nyligen min statistik och såg att den är upp i 10 unika besökare både måndag och tisdag nu. Så jag skall fortsätta läsa bloggar och skriva inlägg här. :) Kommer nog bilder direkt jag skall göra något. :)

Solen skiner!

Ny månad, vi går närmare hösten då igen. Man märker att det börjar bli höst väder och svalare. :/ På morgonen är det inte så varmt, men på dagen blir det nog varmt om solen skiner. Så vår bakgård kommer att vara under solen hela dagen idag. :)

Nu under augusti har jag ännu ledigt, men sedan börjar skolan och man skall vara intresserad och aktiv. :) Skall som sagt studera ett yrke till. Och på något sätt har jag riktigt höga förväntningar. Längtar till skolan, men då vet man att det snart kommer vinter och kallt. Så man skall njuta av värmen ännu. :)

Hoppas solen skiner hela augusti ännu. Vill så njuta av värmen och solen ännu när man kan. :) Och så är jag ju hemma så jag har möjlighet att njuta av sommaren. :)

Medeltal!

Veckans medeltal av vecka 30, är 5,42. Det har sjunkit från förra veckan, men jag skall jobba på min blogg så jag får läsare och prenumeranter med tiden. :)

Med tiden växer bloggen. Det är en månad tills jag skall till skolan, men kommer att vara 3 dagar av veckan i skolan och så har jag lediga dagar. De kommer ändå att gå till studier hemma. Och det kanske innebär att vi jobbar massor på datorer. Så får jag alltid mellan varven kasta in inlägg. :)

Systrar i Jeans!

Kollade filmen "The sisterhood of the traveling pants" igår kväll. Fick tyvärr kolla den ensam fast jag försökte muta med min älskling och kolla på den, men han var så upptagen hela kvällen och så skulle han sova tidigt också. :/ Försökte ju i alla fall. Kan ju försöka en ny gång. Kan kolla den filmen fast hur många gånger. :)

Jag hade nog sett filmen tidigare, men jag gillar den så jag kan se den om och om igen. :) Den är bara så bra så man inte kan tröttna på den. Har även läst boken till den första filmen så man kollar ju gärna den. :)

Har boken till den första filmen, men vet inte var jag skall få tag på boken till den andra filmen. :) Rekommenderar att man läser första boken och kollar filmen. Så lik varandra att det riktigt fick mej att förvånas. :)

RSS 2.0