Inget vidare!

Har inte bloggat så hemskt mycket. Men kommer nog att försöka mitt bästa..Det är svårt att passa in allting som man skulle måsta hinna med på dygnets 24 timmar. Jag tycker timmarna i dygnen räcker inte till. :(
 
Har jobabt igen hela dagar. På fredagen hade jag kväll skift, lördagen morgon skift, söndagen kvälls skift och på måndagen morgon skiftet. Så man är slut då man slutar kvälls skiften 21.00 och skall vara på jobb på morgonen 7.00. Tycker det är som att vara vaken fler dygn. När man inte kan sova mellan sådana skift. :(
 
Kommer att få jobba ända tills skolan börjar. Det var planerat att jag skulle jobba till 26.8, men.. det var en av sommarflickorna som inte hade meddelat att hennes skola börjar 14.8, så jag fick flera skift och kommer att jobba ända till 31.8. :)
 
Skolan börjar den 3.9.2012. Så kanske jag hinner med bloggandet lite mer då. Och så skall jag ha lite mer lediga dagar nu från och med början på augusti så jag skall nog äventyra en massa då. Kommer att komma bilder också. :)

Efterlängtade lediga!

Imorgon skall jag ha en dag ledigt. :) Entligen efterlängtat ledigt. :) Har jobbat 5 dagars pass nu i ett sträck. Så imorgon får jag äntligen ha lite ledigt. Man känner hur man är slut och vill bara ta det lugt. :)
 
Har jobbat nu sedan lördagen. Hade lördag kväll, söndag morgon, måndag morgon, tisdag morgon och idag har jag haft kväll. Så det har varit en fullbokad vecka. Nu kommer jag att ha ledigt imorgon. :)
 
Vet inte vad jag skall göra på min lediga dag. Hoppas på fint väder så jag skulle få åka hem till svärföräldrarna och plocka jordgubbar. ;) De har ett stort område med jordgubbar i år också. :)
 
Kommer nog troligtvis att blogga imorgon också. :) Kommer att sätta in ett inlägg i alla fall innan jag skall lägga mej. :) Men jag kommer kanske att sätta in ett inlägg på dagen också. :)

Farfars födelsedag!

Idag skulle min bortgågne farfar fylla 85år! Grattis Farfar på din dag! Kommer att tänka på farfar varje år denna dag. Det är bara så otroligt att det har hänt, hur kan du vara borta? Kommer aldrig att sluta älska dej!
 
Om du bara fick leva ännu. Jag hann aldrig säga farväl och det kommer jag att grubbla på. Saknade är bara för stor. Om jag skulle fått säga farväl innan du somnade bort! :(
 
Det skulle varit mycket lättare att jobba sorgen om jag fått säga farväl och fått träffa dej ännu en gång. Men det är för sent nu. Saknar. :(
 
"Du lämnade ditt arbete till minne för oss,
Ditt goda hjärtas råd till våra livs väg,
Du kom alltid ihåg och brydde dej om oss,
Du bad aldrig om någonting, men allting gav Du till oss"

Minnes versen till dödsannonsen. Stämmer så på vår farfar!
 
 

Brorsson!

Veeti 1år!

Konfirmation!

Min bror blev konfirmerad 1.7.2012. Så vi var hemma hos mamma för att vara med om konfirmationen. :)
Här har vi Liljendal kyrka där konfirmationen ägde rum.
Min lillebror som nyligen kommit ut ur kyrkan.
Jag och min sambo, hemma hos mamma.
Min storebror T, hans son V, jag, min lillebror M och min lillebror J.
Min sambo och våra kissors mamma Julia.
Kaffebjudnings bordet, fattas tårtan.
Gåvobordet en aningen tom ännu.
 

Varit till Mamma!

Nu har jag varit en vecka hos mamma. :) Och kan inte klaga eftersom det var en härlig vecka. :)
 

RSS 2.0