Sommarvärme!

Nog är det skönt då sommarvärmen äntligen kommit till oss. Man är inte van vid detta så man går nog och tänker man inte skall klaga, det är så kort tid man har sommar och varmt. Så man skall nog njuta nu då man kan. Synd att man jobbar dessa dagar då det är såhär varmt. :/
 
Man får vara glad att man jobbar dagsskift då det är varmt, det skulle vara en plåga att sova då solen skiner hela dagen.  Jobbar hela helgen, men hinner nog lite spendera tid med sambon då han är hemma. han kom hem idag från Sverige där han började jobba denna vecka. Så ända till slutet av juli skall han vara i Sverige om veckorna.
 
Är glad för det att vi båda har jobb så vi har råd med huslånet vi tog iår. Gillar att bo på landet i ett eget hus. Snart skall vi börja på med renoveringen utomhus och då får man njuta av solen på samma. :) Har inte tålamod att sitta och ta sol, utan vill ha nånting att göra på samma man är ute. Så med renoveringen kommer det inte att bli brist på görande. :)

Hemmet! <3

Några bilder som är tagna på huset och gården.
Trappan och tillfälliga terassen.
Gårdsplanen vår. Lekstugan och gungan följde med i husköpet. :)

Renovering #2

Nu kan jag äntligen sätta upp bilder på sovrummet. Tyvärr har vi inte lister på plats ännu. 
 
Fondväggen i sovrummet.
 

Renovering #1

Vardagsrummet innan och under renovering.
Smutsfläckar på gamla tapeten.
Väggen när det fanns flera tapeter på varandra från förr. Fanns sex lager tapet på varandra.
Vardagsrummet med nya tapeter och fondvägg. Samt de nya golvlaminatet. Tycker själv det är snyggt.
Fondväggen. 

Ledigt!

Nu är det kul med lite ledigt från jobbet. Kan ta det lite lugnt, men kommer att spendera ena lediga dagen med svärmor och loppis. Skall bli kul att åka till loppis för att se om jag hittar någonting som jag vill ha.
 
Brukar inte hitta så mycket på loppis, men hoppas jag hittar gardiner. :) skulle vilja ha likadana gardiner i vardagsrums fönstret. Så det ser ut som en helhet. Måste åka till loppis med öppet sinne.
 
Andra lediga dagen går åt hemma. Har ännu kvar att måla i sovrummet innan vi kan sätta tapeter. Kommer nog att hinna med det innan sambon kommer hem. Även elementet i sovrummet skall målas, men det vill sambon göra. Snart har vi denna del av huset renoverat, sedan är det största utrymmet kvar. Men till det behöver vi bygglov. :)

5 år och 4 månader!

Nu har jag och min sambo varit tillsammans i 5 år och 4 månader.  Tänk vad tiden går fort då man inte tänker på det. Vi har bott ihop i snart 3 år och under denna tid har vi flyttat tre gånger. Tredje gången gilt som det brukar sägas. Eftersom vi flyttat in i vårt blivande drömhus. 
 
Vi har äntlugen fått flytta in i vårt hus nu, men det återstår lite att renovera ännu. Vi får nog det gjort fast det tar tid. Vad skulle inte ta tid och när man vill göra det ordentligt från början. :) Så man inte skall behöva bekymra sig efteråt att man inte gjort det bra från början. 
 
Bilder kommer bara vi får internet kopplat. Har nog kabel me  ingen anslutning kopplad. Så jag kanske har bilder till flera inlägg på en gång.  Nu har jag lite uppdaterat här på bloggen. :)

RSS 2.0