Tårtan!



Tårtan som älsklingen gjort till mej då jag fyllde 21.3. :)



Tårtans kant. :)



Tårtan då den var helt klar. :)

Kissorna!



Kalle njuter i soffan!



Kalle har sina speciella sätt att sova.



Kaisa två veckor efter steriliseringen. Älsklingen har monterat denna fina klätterställning till kissorna. :)

Ledig helg!

Nu kommer en efterlängtad ledig helg! Men jag kommer att vara fastklistrad i tantamens böcker. Så det var ingen slapp och slö helg ändå. :(

Jag skall ha två tentor ännu i "våra vanligaste sjukdomar", men det bara på grund av att vi ville dela upp dessa tentor. Annars skulle vi haft två stora tentor och en massa andra uppgifter. :(

Men jag skall nog försöka ta mej ut och njuta av helgen också. Kommer säkert att besöka älsklingens farmor och föräldrar under denna helg. Nästa helg kommer jag att ha min mamma hos oss. Hoppas jag! :)

Inget aktivt bloggande!

Har inte hunnit blogga eftersom jag knappt haft egen fritid. Vi har haft 3 tentor nu på 2 veckor och sedan hade jag lovat mej på jobb dessa två veckor från torsdag till söndag. :( Så jag har bara varit hemma och sova varefter jag endera har varit påväg till jobb eller skolan. :(

Vi har haft tentor i de vanligaste sjukdomarna och i läkemedels räkning samt teori om olika läkemedel. :) Så mina kväller eller moronen på dagarna innan jobb har gått till att jag måsta läsa. Inget större bekymmer. Var godkänd i läkemedels räkningen nr.2. :) Så nu får jag vänta på mitt läkemedels pass som vi får innan vi åker ut på inlärning i arbetet. :)

Vi har haft 2 olika tentor i de vanligaste sjukdomarna. Och jag klarade båda med vitsordet G2. :) Så jag är rikitgt nöjd. :) Vi har två olika lärare i det ämnet och kommer att ha fyra tentor i det så ännu återstår 2 tentor, som vi kommer att ha nästa vecka och nu har jag bara lovat mej två dagar på jobb denna helg. :)

Läkemedels teorin har vi inte fått veta vitsordet i ännu, men jag hoppas jag är godkänd. :) Och vad jag känner på mej så har jag nog klarat av det. :)

Nya skor!




Födelsedags present av älsklingen!



Denna klocka fick jag ikväll av älsklingen till födelsedags present. :) Fyller år imorgon. :)

Från kalaset! :)



Jag och H. :) T i bakgrunden. :)



Min älskling till vänster och hans tvillingbror T. :)



PÅ bilden: Jag och från vänster kollat min älskling, hans tvillingbror T och en god vän till oss S.

Denna vecka!

Förlåt nu till en början att jag inte har bloggat. Början av veckan gick så konstigt fort. När vi väl var i måndag så var vi mitt i allt i onsdag. Jag vet inte vad jag har gjort början av veckan när det gått så fort. Skolan tog sitt i början av veckan och kvällarna gick till skoluppgifter och läsande till tenter kom också in där emellan.

Måndag till onsdag var jag i skolan. Det gick så fort och vi fick nya tenta datum. Så första tenta har vi redan nästa veckas måndag, varefter det är på tisdag en tenta. Och här emellan skall man hinna med några skoluppgifter och grupparbeten. :)

På torsdagen var jag på jobb. Jobbade 7-13. Och efter det var jag med Kaisa till veterinären. Var och steriliserade Kaisa eftersom hon hade löptid och var helt omöjlig. Och torsdags kvällen gick till att jag var på zumba. :) Var avkopllande att komma till zumba. :)

Fredagen var jag också på jobb. Denna gång 7-12. Men när jag kom hem så läste jag lite till tenta varefter jag tog en tupplur. :) Sedan på kvällen tog jag det bara lugnt.

Idag har jag varit på jobb 7-15.30. Och ännu ikväll skall det badas bastu och vi skall på födelsedags kaffe till älsklingens moffa. :) Så det blir att åka iväg igen. :)

Så alla läsare skall ha en trevlig lördag. :)

Lördag!

Nu har jag då firat min födelsedag i förskott. :) Jag kommer ju inte att ha någon ledig helg nu innan typ påsken. Så jag och min älskling bestämde att vi skulle fira mej denna helg. :)

Har en massa bilder från "kalaset", men jag vet inte hur mycket av dem som jag kommer att sätta upp på bloggen. :) Har lov av alla som finns på bilderna att jag får sätta upp bilder på dem här på min blogg. Skall även se vad jag har för bilder som jag kan använda. :)

Fyller nog egentligen först den 21.3, men när älsklingen ville att vi skulle fira mej så vi bjöd in lite vänner till oss och hade en mysig kväll hos oss. Sjöng Wii Sing och sedan lyssnade vi på musik, men det var ett par i sällskapet som ville att vi skulle gå ner till restaurangen och det gjorde vi.

En trevlig kväll hade vi nog också. :) Alla trivdes och vi skrattade så man känner det idag i magmusklerna. :) Jag har min förkylning kvar så jag skall fortsätta vila nu. Bilderna kommer bara jag hinner sätta upp dem. :)

Fredag!

Nu har då en vecka gått igen. Var tar tiden vägen egentligen? Jag tycker det nyligen var måndag, men nu har vi redan fredag. Konstigt så man inte vill hinna med heller.

Skolan tar måndag till onsdag och sedan tycker man det redan är helg. Denna vecka har gått så att alla kväll från måndag till onsdag har jag hållit på med skolarbeten. Eftersom jag kände mej en aningen förkyld så jag inte skulle bli efter med några uppgifter.

Torsdagen tog jag det lugnt och var till tandläkaren. :) Nu fick jag det fixat och hoppas jag inte får någon tandvärk nu. :) Sedan låg jag bara och tog det lugnt. :) Hade inge krafter på torsdagen efter tandläkaren för förkylningen tog mej då.

Idag har jag varit på jobb. Jobbade 7.00-13.00. Så det gick riktigt bra och nu har jag ännu lite energi att städa. Kanske jag städar eller så slänger jag mej i soffan och ligger där hela dagen. :) Gulliga äldre människor man jobbar med. :)

Förkylning!

Har klarat mej länge utan förkylning, men nu har jag fått den ihop med mej och det är inte trevligt. Halva klassen i skolan har varit sjuk med denna förkylning och nu har jag fått den tydligen sist.

Har så illa muskelvärk och är som så stockad. Orkar som inte göra någonting och har ingen lust med nånting. Hoppas det går fort om. Vill inte vara sjuk när jag har min lediga helg. För två veckor framöver har jag ingen ledig helg.

Har nog fått tillbaka en del av krafterna och eftersom hemservice är ett enkelt jobb kan jag åka på jobb imorgon. :) Och det kommer jag att göra. :) Och jag har vilat hela denna dag så jag kan nog åka på jobb imorgon. Och sedan kan jag vila lördag och söndag. :)

Medeltal!

Medeltalet stannade lika vecka 9 som vecka 8. Medeltalet var 7,28. Riktigt trevligt att den stannade en stund samma. :) Men den är ju i alla fall högre än noll. :)

Hade även på söndagen 14 unika besökare. Det var det högsta unika besökar antalet nu på en god stund. :)

Fredags eftermiddag!

På fredags eftermiddagen frågade jag älsklingen om han hade några planer. Och när han svarade att han inte hade några planer så tänkte jag att vi kunde åka till älsklingens farmor. Hon hade sagt veckan tidigare att hon skulle vilja ha håret klippt om det passade mej. Så jag tyckte vi kunde göra det på fredagen. :)

Vi åkte till älsklingens farmor. Satt och pratade en stund med henne innan jag klippte hennes hår. När håret var klippt kokade hon kaffe och vi satt och drack kaffe i all lugn och ro. Farmor hade även stickat på ett nytt sätt halsdukar så hon tyckte jag skulle välja en åt mej. :)

Jag valde en lila färgad. Det fanns nog att välja svart också, men eftersom jag nu skall försöka få bort de mesta svarta och få lite färggranna kläder i mitt skåp så tyckte jag att den lila avr mer för mej. :)

Lördag!

Lördagen gick till på ett lugnt sätt. :) Vi åkte med älsklingen till stan för att kolla om jag skulle hitta skor som jag skulle kunna ha på jobbet, men jag hittade inga skor. :( Brukar vara så svårt att hitta skor då man har en fot opererad och det skall vara skor som stöder hälen. :)

I stan träffade vi även älsklingens morbror. Så vi åkte till Motonet, eftersom älsklingen skulle ha några nya delar till sin cykel. Han håller på att fixa en cykel så han skulle få cykla till jobbet. :) Så vi var på Motonet med älsklingens morbror. :)

Älsklingens morfar ringde till älsklingens morbror, och så när morfar fick höra att morbror träffat oss i stan så frågade han om vi ville komma hem till morfar och äta. Så vi sa det skulle passa. Så morfar började med maten och vi kom hem en sväng med det vi handlat i stan. :)

Tre tiden åkte vi iväg till morfar. :) Han hade maten klar när vi kom dit och vi fick sätta oss i bordet. :) Det var kokade potatisar och stekt lax vi blev bjudna på. Efterrätt fanns också. :) Äppelpaj. :)

Veckan förbi

Nu har jag sportlovs veckan förbi. Hann nog inte göra så mycket annat än jobba hela veckan. :) Eftersom det blev spänt om tid att jag skulle hinna få insulin lovet. Man måste ha det för att få ge insulin till diabetes patienter, men jag hann få det och det är klart. :)

Jag har lärt mej en hel del under veckan! Och nu har jag en del att smälta ner innan jag skall på jobb nästa gång. Kommer att vara på jobb nästa fredag, tills dess skulle jag måsta lite fundera på rutter som vi nog redan körde under veckan. :)

Kommer att åka ensam på fredag. Så jag skall komma ihåg olika rutter och vägar på egen hand, men jag hoppas jag klarar av det. Man kan nog alltid ringa någon som är på jobb samma tid så man kan fråga om man är osäker. :)

RSS 2.0