En del av vår gård!

En bild på gården då vi nyligen flyttat in.
 
Nu skall jag visa en bild på gården i nuläge.
 

28.8.2014

Grattis lillebror på din 23års dag. 
 
Denna dag har även jag och min sambo varit tillsammans i 5år och 8månader. Tiden löper undan. Och sambon har vi varit i 3år och 2månader. :) 
 
Vi hade även varirt förlovade i 3år och 8månader denna dag. Känns som vi skulle ha förlovat oss igår. Så starka är minnena och känslorna från den kvällen på hotell kantarellis. :)

Tillbaks i jobbet!

Det känns nog konstigt, men bra på samma gång. Jag har återvänt till jobbet efter min semester. Måste nog säga att det är kul att vara tillbaka. Så mycket enklare då man har en dagsrutin igen. Tänkte över semestern att det kommer vara svårt att återvända till jobbet, men det var nog lättare än jag trodde.
 
Händer inte så mycket här nu. Har sambon bortrest på jobb och det har varit regnväder här hela denna vecka, så man vill inte tillbringa någon tid ute. :( Skulle nog få vara lite bättre väder, men på sätt och vis bra att det inte är det då man jobbar 8timmar/ dag. Så man skulle ändå missa det fina vädret. :)
 
I helgen har inte vi några planer. Kommer att vara ledig i helgen, men kommer nog att antagligen göra något på huset igen. Det är sådant man måste då vädret tillåter. Inte blir det annars gjort. :) Vi har lite kvar att måla på utsidan, men inte mycket och så skall elementen luftas så måste kolla med sambon om han och hans montörkompis skall fixa det. :)

Utsidan av huset!

Jag skall visa hur det såg ut innan och hur det ser ut nu när socken är målad. Jag är nöjd med slutresultatet. :)
Bild innan stenfoten/socken är målad.
Socken och ett föster målat. Fönsterkarmen till vänster är inte målat på någondera av bilderna :)

Renovering #3

Detta ser man då man kommer in till oss idag. Fick fixat detta i helgen. Så snyggt att man kunde stå där hela tiden och beundra. :)
Texten ovanom speglarna i hallen där man kommer in. :) Det skall stå i första meningen "Enjoy the little things in life,"
Detta satte vi också upp i helgen, finns även detta i hallen där man kommer in. Så snyggt med enkla tejp kan jag säga. Det ser så ut som vårt och det finns personlighet i dessa. :)

3 veckor semester!

Nu har jag 3 veckor semester. :) Måste erkänna att det känns skönt att ha semester. Har inte haft semeste tidigare eftersom jag studerat och bara sommarjobbat de tidigare åren. :) Men nu har jag första semesterveckan avklarad och måste säga att den gått otroligt fort. :(
 
Första semesterveckan spenderades hos min mamma. Det var en händelserik vecka med mycket program. :) Har hälsat på hos släktingar, men mest har jag varit hemma hos mamma och umgåtts med bröderna där. Sambon min var med och det var hans andra semestervecka. Han höll på med renovering hela sin första vecka av semestern, men han hade sällskap av min yngsta bror. :)
 
Sambon målade och fixade under sin vecka på semester. Tyvärr hade vi bara en vecka semester tillsammans. Så vi hann inte mycket mer än tillbringa tiden hos mamma tillsammans. Nu skall han igen åka iväg på jobb i morgon. Det bär av till Sverige.
 
Veckan vi var hos mamma gick fort. Vi åkte på lördagen för en vecka sedan, vägen gick relativt fort och sambon hade sällskap av min bror i framsätet medan jag satt i baksätet. På söndagen var vi och hälsade på hos min pappa och farmor var där. Klippte håret på pappa och så satt vi en bra stund vid kaffebordet. :)
 
På måndagen hälsade vi på hos min äldre bror. Han har sina två söner så tiden gick fort då vi satt och kollade efter med killarna. Den äldre sonen V är 3år och har mycke energi. T för sig är snart 2år och lite försiktigare av sig, men det beror på att han har kromosom-16-avvikelse så han är långsammare i utveckligen. T tyckte hemskt mycke om att sitta i famnen. :) Så faster hade en kille i famnen för jämt. Inte var killarna blyga heller, som man skulle ha tänkt eftersom man ses en gång i året. :(
 
Det var ett långt inlägg, men slutet av veckan var vi nog bara hemma hos mamma och njöt av sommarvärmen vi hade. :) Så jag måste säga att det var en avkopplande vecka. :) Nu är det att ta itu med sysslorna som finns hemma. Det finns en hel del att göra ännu på utsidan innan vintern, men insidan har vi redan klar så man får njuta av kvällarna. :)

RSS 2.0