Ledigt!

Skönt med några lediga dagar. :) Har haft ledigt idag, men det har varit så varmt att man inte klarat av att göra någonting. Har iallafall varit till stan med svärmor en sväng. Fyndade lite rea saker igen. :)
 
Har jobbat 4 nattskift nu denna vecka, så jag tycker att jag inte haft tid att göra någonting. Tur dessa nätter varit lugna och det inte varit större bekymmer. :) Gillar att jobba natt även att de är tyngre än dagarna. Det är bara hur man ställer sig inför dem. :)
 
Nu har jag ledigt imorgon, men jag har lovat fixa håret på en kompis på kvällen. Så det blir lite frisör uppgifter också på sidan om vårdjobbet. Har nog drömmen att återkomma till frisör-jobbet, men det kommer med tiden då vi har klart med huset och eventuellt alla barn i framtiden. :)
 
Min sambo kommer hem imorgon. :) Denna helg skall det installeras en ny oljepanna så det finns sysselsättning även denna helg. :) Men det är tur man kan göra lite i gången. Vi skall också måla hallen så det kommer ta sin tid. Jag har slipat lite på väggarna och dörrkarmarna, men inte några stora saker. :)

Händer inte mycket!

Nu för stunden händer det inte mycket i mitt liv. Det går nog mest ut på att jobba och sedan att ta igen på lediga dagar. Sällan jag vill sitta vid datorn också. Då man äntligen kommer från jobbet vill man bara ta det lugnt och lediga dagarna har jag spänderat med vänner.
 
För en vecka sedan var jag på reashopping med en kompis. Åkte in till Vasa stad för att kolla in rean. Hittade underkläder och någon tröja, men inget mer. Satt hos mej en god stund innan vänninan åkte hem. 
 
Denna vecka hade jag en ledig dag och den spänderade jag med en annan kompis och hennes 2årige son L. Så det var en fartfylld och rolig eftermiddag. :)
 
Helgerna går åt till att försöka få huset fixat, lite i taget. Sambon min har nog hållit på i jämn takt att göra någonting och jag har målat utsidan av huset så mycket jag orkat. Ett tre skift arbete och sysslor hemma måste balanseras. Maten, disken och tvätten skall också skötas. :)

Svar till frågestunden del #2

Har du varit på intredesprov till det nya jobbet?
 
Svar: Jo, var på intervju/ intredesprov den 18.6. 
 
Hur gick det? 
 
Svar: Intervjun i sig gick nog bra. Började med att berätta kort om mej själv. Sedan hade intervjuarna var sitt papper med frågor de ställde turvis. Ända jag ansåg vara besvärligt under intervjun var att båda intervjuarna skrev ner allt man sade och man fick ingen ögonkontakt med den man pratade med. 
 
Har du språkexamen/ intyg?
 
Svar: Jag har nog språkexamen på mellannivå. Skulle ha måsta åka så lång väg för att ta dem bästa nivå som jag skulle ha vilja ha. Och jag jobbar nu på ett finskt boende så ansåg jag skulle ta det. 
 
Vitsord?
 
Svar: På mellannivån av språkexamen har man möjligt att få vitsorden mellan 3-4. Och min språkexamen består av 4. Efrersom jag pratat båda språken hela mitt liv. 
 
Kan tillägga här att jag inte fick jobbet jag sökte till. Så jag får förska med något annat. Och det har jag redan gjort, men får jag inget nytt så får jag fortsätta på mitt nuvarande jobb till årets slut. :)

RSS 2.0