28.9.2014

Tänka sig vad tiden går fort. Jag och min sambo har varit tillsammans i 5år och 9månader. Minns när jag första gången träffade honom och alla de oförglömliga studer vi haft och hoppas det kommer mycket mer av dem. :) Det är nog en lång tid vi varit tillsammans men hoppas det blir ännu mera år tillsammans. :)
 
Vi har även varit förlovade med min sambo i 3år och 9månader nu. Minns kvällen då vi förlovade oss som det varit igår. :) Den var så speciell att man inte kan glömma det. :)
 
Samboende har vi varit i 3år och 3månader. Känns som jag hade bott längre ihop med min kille, men tydligen inte. Men jag kan säga att tiden då vi bodde på olika håll har byggt upp vårt förhållande till något väldigt starkt. :)
 
Alla händelser har gjort oss till personer med en stark vilja och tillit för varandra. Måste tillägga att vi haft våra svåra stunder, men jag kan säga med gott samvete att dessa stunder gjort oss till vad vi är idag. Till ett par som litar på varandra, men som inte stänger in varandra. :) Lyckliga skall vi fortsätta framåt och se på framtiden tillsammans. :)

Kreativitet!

Nu har jag och min sambo varit kreativa. :) Nöjda är vi själv. Bloggar en hel del med telefonen eftersom alla nya bilder finns här :) 
Vår klädhängare. Då sambon fixat bräden och jag skruvat fast hängarna. :)
 

RSS 2.0