Älsklingens stickasockan!

Har inte gjort mycket under hösten. Satt ju bilden på mina sockor tidigare, men nu har jag även fått bild på älsklingens sockor jag stickade. :)


Nöffi :)

Kaisas och Kalles bror som finns hemma hos mamma. :)




2 år och 10 månader <3

Idag har jag och min älskling varit tillsammans i 2år och 10månader. :) Det känns otroligt länge. Och jag är lycklig med min älskling. :)

Har även varit förlovade i 10månader idag. :) Konstigt så tiden går fort. Känns som vi nyligen förlovade oss. :) Men tydligen har det gått en bra tid från det också. :)

11.11 -11 har vi varit sambon i 5månader. Vi tänkte redan förra vintern att vi skall flytta ihop i sommar och som det gick så kunde vi flytta ihop. :) När vi hittade en otroligt hemtrivsam lägenhet och hyran är till och med acceptabel. :)


Varit till veterinär

Igår ringde jag veterinär tid till Kalle. Fick tid klockan sex på kvällen. Så jag tog med älsklingen så han fick köra och jag höll sällskap åt Kalle. Han gillar inte att åka bil. :(

Vi åkte iväg lite före halv sex. Fick Kalle kasterad och han sov till halv elva på natten. :) Så jag satt upp för att följa med hur han hade det efter att han blivit nersövd. :) Men han blev nog bra. :)

Nu mår han bra. Jag vill inte ha en pojkkatt som markerar sitt revir inne i vår lägenhet. Och så blir ju kissorna lugnare när man har kastrerat dem. :) Så jag är nökd att jag fick honom kastrerad. :)

Resan till mamma!!

Onsdagen den 19.10 åkte vi på eftermiddagen iväg mot södra Finland. Och kom fram på natten 22.45 till mamma. Hon frågade om jag ville ha nånting så sa jag att en kopp kaffe skulle nog passa. När vi satt och drack kaffe så bulldrade det till. Så det var åska en bra bit av vägen för oss, men vi såg bara att det blixtra. :)

På torsdagen var jag och älsklingen med mma till en massa affärer, men jag hittade inget jag skulle ha biljat handla. Såg nog på en massa, men inget som jag just då skulle ha viljat ha. Skulle nog ha viljat ha en ny telefon, men jag tänkte att det finns viktigare saker att tänka på då man bor i egen lägenhet. Så telefonen får vänta! :) På kvällen var vi och hälsade på hos min bror och på samma fick jag se brors sonen som nu är 4månader.

Fredagen gick till att jag först klippte håret på mina bröder. Varefter jag åkte till en kompis som jag lovat klippa håret på och hennes två årige son. :) Fast han som är två år är även min pojke. Det har vi kommit överens med min kompis. För vi var mycket tillsammans då han var liten. :) Hos henne satt jag i 4timmar. :) Jag fick ju leka med lilla R. :) Han satt nog så stilla då jag klippte hans hår. :) Jag tog inte betalt av min kompis, men jag ville se hennes lilla kille på 3½månad och hela gänget då jag åkte dit. :)

Lördagen åkte vi till min farmor. Hon har flyttat från huset på landet in till byns centrum för att inte behöva vara ensam så vi hälsade på där innan vi åkte till min pappa. Honom skulle jag också klippa. :) Så jag har varit frisör hela helgen. :) Var även på kvällen till min bror pånytt. :)

Söndagen spenderade vi i bilen. Satt 6timmar i bilen för att komma hem. :) Så har min helg nu varit. :)

Bloggpaus!

Nu har det varit en stund blogg paus, men kanske jag kommer igång igen. Har som inte varit hemma och när jag har varit det har det varit fullt upp med skolarbeten. :( Nu har jag fått undan flera uppgifter, så nu skulle det se ut som om man skulle ha lite fritid också. :)

Jag hade ju höstlov/studiefri vecka förra veckan. Så jag har bara jobabt början av veckan med ett grupp arbete som skall inlämnas imorgon senast, men nu har vi fått det klart med mitt par så det är undan. :) Så fick vi ett nytt grupparbete som skall vara klart nästa vecka, men nu har vi det klart från och med idag. :)

Från förra onsdagen till söndagen var vi en sväng till mina föräldrar. Åkte ner på onsdagen och kom hem på söndagen. Så man hade så fullt upp att träffa sina vänner så man hann inte sitta vid en dator där heller. :/ Men nu har jag återvänt hem och så skall jag försöka blogga mer. :)

Om 1½ vecka skall vi ut på inlärning i arbetet. Så man får lite se hur man orkar efter de. Skall vara på ett dagis i 6veckor så det skall bli roligt. :) Jag som så älskar barn. :)

Våra bebisar



Så sover de tillsammans på vårt köksbord. :) Gullungar. :)

Kalle



Kalle har ett speciellt sätt att sitta, men han är bara så super gullig :)

Stickasockan

Igen har min fritid gått till att jag har stickat. :) Har stickat ett par sockor till älsklingen och ett par till mej själv. :) Ifall det snart kommer kalla dagar så vill jag ha stickasockan. :)


AVON produkterna!

Beställde nog en tid sedan ett paket via älsklingens jobb kompis. Stället där jag beställde ifrån heter AVON. :) Kosmetik produkter, hudkräm, tvålar och andra produkter finns hos dem. :)



Längst till vänster i raden är hudkräm, sedan kommer tvålen och sista tuben är handkräm. Längst fram ser väl alla att är en roll-on deudorant. :) Otroligt bra serie kan jag säga :)

Bloggandet!

Det har blivit en aningen lite bloggat nu denna veckan, men måste faktiskt säga att det ahr avrit en ovanligt stressig vecka i skolan nu. har haft som så fullt upp med uppgifter, läsandet till tent och sedan att hinna med att vad som är vad. :(

Skall försöka blogga mer bara jag får koll på allting igen. Har som så mycket som skulle måsta göras innan nästa onsdag, men nu kommer jag att hinna göra det när vi har hela nästa vecka studiefri vecka. Så jag har med andra ord ledigt en vecka. :)

Medeltalet kommer också lite sent, men bättre sent än aldrig säger de ju. :) Medeltalet var 6,71 fast jag inte mycket hade bloggat vecka 40. Ursäkta mej för det. :)

Regnig dag

Usch vilket väder de har lovat nu mitt i allt. Bara regn och rusk, men såklart en kall vind där med. Jag gillar inte alls detta väder. Man som skulle vilja vara ute så skall det bara regna. :/

Detta är en bra dag att göra lite skoluppgifter i stället. Har börjat med ett grupparbete som vi skall lämna in i slutet av månaden, men jag vill som inte komma framåt med det heller. Man vill ju inte bara sitta vid en dator då man har huvudvärk, men man måste få klart uppgiften för det.

Var en sväng till biblioteket. Lånade två nya böcker jag skall läsa och efter det frågade jag efter en bok som jag visste att skulle ha med vårt grupparbete att göra, men så var den inte på detta bibkiotek, men de skulle få in den till imorgon. Skall bli roligt att läsa lite i den för den är skriven år 1928. :)

Frisk luft!

Det är faktiskt skönt med frisk luft. Nu har man varit ute i en timme och gått med grannen och hennes hundar. Det var nog roligt att gå med henne och prata på samma. Hon har igår kommit hem från Lappland där hon varit och hälsa på sina föräldrar. :)

Det ända negativa med promenaden var att det var kyligt. Måste nog dra på mössan och vantar nästa gång när man skall ut och gå på kvällen. :) Så man inte fryser om fingrarna och öronen. :)

Hundarna går alltid lika fint. Man behöver nog inte mycket säga till dem när de vet att de inte behöver snusa en massa onödigt. :) Så jag gillar att gå med den äldre hunden. När grannen själv vill gå med valpen som hon har. :)

Vecka 39

Medeltalet av vecka 39 är 6,28. :) Är nöjd över medeltalet. Kan som inte säga att jag inte skulle ha bloggat, men kan ju inte heller säga att jag varit den aktivaste. Och medelatlet är bra!

Kommer att försöka blogga en hel del, men kan inte lova något. Det beror ju helt på hurdant humör jag är på denna vecka. Säger bara att förra veckan var stressig så därför föll bloggen på sidan om allt.

Helgen!

Fredagen gick ganska lugnt. Gjorde nog inget speciellt. :) Orkade bara inte hålla på med någonting. Jag låg nog bara i soffan och kollade tv. Omkring nie på kvällen var vi en sväng in till grannarna, men inte något länge. För de hade haft en tung vecka.

På lördagen började älsklingen städa från morgonen. Det var faktiskt ingen överraskning. Han som brukar få sina städtankar så på helgen. :) Visst är det bra att städa, men inte behöver man varje helg städa från golv till tak tycker jag. :) Kvällen framskred ganska lugnt. Var hemma, badade bastu och älsklingens store bror kom till oss på filmkväll. :) Och där innan vi började kolla film klippte jag älsklingens brors hår. :)

Denna söndag ahr gått otroligt slött. Man har som haft rätt tråkigt ganska långt hela dagen. Har som inte haft något att göra så man har som tyckt att dagen gått slött. Älsklingens mamma var nog på besök, men sedan när hon hade åkt så var det tråkigt igen. Man skulle måsta komma på någon sysselsättning. :)

RSS 2.0