Frågestund!

Nu när jag inte har bloggat på hela sommaren, så kanske det finns frågor.
 
Ställ gärna era frågor här på min frågestund. :)

Sommaren!

Nu skrider sommaren mot sitt slut och hösten är på intågande. Tycker denna sommar har gått i tecken av renovering av tak samt heltidsjobb. Har inte funnits tid för bloggen och intresse av att sitta vid datorn. Har suttit korta stunder vid datorn men har inte haft bloggen i tankarna. 
 
Nu skall jag försöka uppdatera bloggen mera men kan inte lova någonting eftersom jag fortsätter med heltidsjobb ända tills årsskiftet i alla fall. Så hur mycket jag bloggar säger jag inte. De stunder jag får tillbringa med min sambo så njuter jag till fullt av. Eftersom en del av taket är kvar så kommer han fixa det då vädret tillåter.
 
Jobbet befinner sig i stan och jag kör på heltid som innehåller en del nattjobb också. Så nu håller jag på med helgvak. Så kommer vaka två helger framöver och tiden med sambon blir knaper. Som jag tycker är synd.
 
Min sambo fick mej övertalad att vi skall till optiker nästa helg. Han skall på en normal rutin kontroll och jag skall på mitt första optiiker besök. Har haft oftare huvudvärk och så kisar jag ibland för teven så det är nog bra att kolla upp synen. Nu har jag erkänt detta som min sambo och svägerska  konstaterat en längre tid. :)
 
Blev ett långt inlägg men återkommer igen. 

RSS 2.0