28.9.2013!

Oj vad tiden flyger iväg. Kan bara konstatera att jag och min älskling varit tillsammans i 4år och 9 månader senaste lördag. Var tar denna tid riktigt vägen? Tycker det var nyligen vi blev ihop, me det är en hel evighet sedan rättare sagt. :) <3 Men lika kär är jag i min älskling som jag varit tidigare och kan nästan säga att det är lika pirrigt ännu som det var då vi blev ihop.
 
Det att det är pirrigt kan bero på det att han är bortrest om veckorna. Han jobabr på en annan ort på veckorna så han åker iväg tidigt på mondags morgonen och återvänder hem på torsdags förmiddagarna. Men det är nog skönt att vara lite ifrån varandra också.
 
Vi har även varit förlovade i 2år och 9 månader nu. Så jag kan bara säga att i väntan på bröllopet går detta bra. Har inplanerat ett datum, men vi har inte planerat ännu så mycket mer. Men jag kan säga att en vacker dag är jag nog gift med min sambo. Det kommer i framtiden då tiden är mogen. Nu har vi drömmar om eget hus så jag får drömma om bröllopet i smyg. :)
 
 
Goda minnen i gamla bilder. Bilden tagen första sommaren vi var tillsammans. Alltså sommaren 2009. :)
 

Slutrakan syns!

Nu kan jag glatt säga att slutrakan på mina studier syns nu. Herre gud, började mina studier för två år sedan och nu har jag bara en vecka kvar. Hur fort har inte denna tid gått? Jag blir helt förvånad själv hur otroligt fort desa år har gått. Både i skolan och den tid jag bott sambo med min älskling. :)
 
Börjar min sista vecka på praktik idag. Sedan är det bara resten av livet kvar som gäller. Kommer att vara så förvirrad bara praktiken är slut och man skall på allvar fundera på jobb. Kanske man får nå jobb, men tyvärr ser det torrt ut. Alla ställen bara sparar nu och arbetsfolk skall funderas över.. Ojoj...
 
Hade min yrkesprovsvecka förra veckan så nu kommer läraren på besök idag. Det skall bli intressant att se hur det går för min utvärdering från praktiken. Än så länge tror jag nog att jag klarade det, men man vet aldrig. Mina handledare har nu varit nöjda med mina insatser så det kan inte bära av till skogs. :)
 
Bara jag blir klar från skolan kanske jag har tid för bloggen och mej själv. Tycker jag inte haft mycket med fritid nu på senaste tiden. Har bara jobbat och studerat. Kan hända jag tar lite ledigt innan jag börjar söka jobb, men har varit in till äldreomsorgs ledaren och pratat med henne om jobb så jag antar mina drömmar om ledigt inte kommer att bli av. Eftersom jag nog är intresserad att jobba och spara pengar till framtiden. Har planer på att flytta till ett egnahemshus med min älskling. :)

RSS 2.0