Haft fullt upp!

Jag har nog tänkt på bloggen flera gånger nu under den senaste veckan, men som det ser ut har det inte kommit något inlägg för det. Har haft mycket att göra och fullt upp med jämna. Nu skall jag vara ledig i några dagar så kommer antagligen att blogga. :)
 
Har haft mycket jobb på sista tiden. Har ungefär bara varit hemma och sova medans den andra tiden av dygnet har gått åt till jobbet. :) Men från och med nästa vecka kommer jag att vara tillbaka i skolvärlden och har mera tid hoppas jag med det sociala samt bloggen. :)
 
Vi hittade med älsklingen en liten kattunge här under den gångna veckan, men tyvärr fick vi inte ha den länge med oss. Den var knappt 3månader gammal då den kom springandes på svärföräldrarnas gård till oss. Och nu på lördagen konstaterade veterinären att den var för liten för att klara sig utan mamma katten. Som det nu ser ut så fanns det ingen ägare till kissen. Eftersom ingen har ringt om den fast vi haft upp lappar och bild på internet. Så vi fick begrava kissen på lördagen. Kommer en bild nu.
 
Vila i fred Lillusen. Gullgubben. Världen var för stor för dej lille vän. Saknad! <3

Inköp från Tuuri 28.7.2012

Printer, kopieringsmaskin och skanner i ett och samma paket. :) Äntligen fick jag köpt den som jag länge väntat på. :) Var på special, 33€. :)
Älsklingen ville ha ett spel till Nintendo Wii. Så han fick ni ett spel som han får spela då jag är på jobb. :)
Köpte lakan då jag hittade billigt. :) 13.90€. :)
En tröja kom med hem. :)
Köpte även en keps, har funderat på en sådan nu länge till sommaren och då man är ute vid villan. :)
Lite skolsaker kom också med. :) Behöver dessa då skolan börjar 3.9. :)

Tuuri 28.7.2012

Hästskon man såg då man körde in till parkeringen.
Försäljningsstånden på gården! :)
Ferrarin som står inuti matboden vid Tuuri. Älsklingen och hans bror studerar cykeln. :)

Uppdateringen tog stopp!

Skulle nog uppdatera med inlägg lite till, men mitt i allt så börjar det bullra och blixtra här. Och är det inte något mer än åska. Och jag som inte tycker om åska fick nog sitta hemma ensam. :( Jag skickade nog meddelande till älsklingen som är på jobb.
 
När man har ledigt själv, så såklart skall det börja åska. Jag har så hoppats på att åskan skulle komma då man är på jobb. Så man inte behöver vara ensam. :) Och det avr nog åska för en vecka sedan på lördagen och vi var vid villan. Då sov både jag och min älskling så vi har inte hört den åskan alls. :)
 
Kan hända åskan kommer tillabaka, men man får hoppas den inte gör det förrän ikväll. :) Kanske vi skall hälsa på hos T & M som bodde grannar med oss i höst. Och så skulle man få se deras 2månaders baby för andra gången. :) Och om jag förstått rätt på älsklingen skall vi åka in till stan och handla. :)

Jag och Kaisa!

Jag skulle vila på soffan och se på tv, men då bestämde min dam att hon också ville ligga med mej. :) Precis på mej så jag inte kunde vända på mej. :)

Besökt motorcrossbana 27.7!

Gannen R´s motorcross cykel. :)
Grannen R som är erfaren och har kört länge, hoppar fint på banan.

Vid villan!

Nu har vi igen tillbringat tid vid villan under somamren. Och npgra bilder har följt med hem. :) Kommer att ladda upp några här så ni får se hur det var senaste helgen. :)
Grillning på kottar påbörjat. :)
Vindstilla typ. Spegelblankt vatten.
Självaste villan! :)

RSS 2.0