Kissornas leksaker!

Måste nog tänka på våra kissor när vi var till stan igår. :) Så jag hittade mej till hyllan med katt leksaker. Och eftersom de inte var dyra så kunde jag köpa lite leksaker. :)



6 stycken små möss, men våra ivriga kissor har lekt med leksakerna så de har tappat bort ett orange möss redan. Där vae 2 gröna, 2röda och 2 orange möss. :)

Köpte även 2 olika bollar. Försöker få dem att sluta klösa tapeterna. Har ju nog redan lekställningen, men tycker de kan ha lite fler leksaker också. :)

Skolsaker!

Nu har jag rustat mej för hösten. :) Har varit och köpt en massa till skolan. Så nu börjar jag ha allt under kontroll. :)



Svart stor mapp
Blå och grön mapp
Blått och grönt häfte
6 stycken blyertspennor
Stansare
Överstrykare om man skriver fel med bläckpenna

Mikrovågsugn!



På vår shopping tur till stan hittade vi denna! Nu börjar vi ha allt i vår lägenhet som vi behöver. :)

Kalle som sover!



Kalle brukar sova med bakfötterna rakt bakåt. :)

Mattan vi fick!

Vi fick en matta av älsklingens farmor! Hon ahr köpt den för flera år sedan, men de har aldrig haft den på golvet. Den har bara blivit i skafferiet och ingen har tänkt på den. Nu när vi flyttade i egen lägenhet med älsklingen så tänkte hon att hon kan ge den till oss. :)



Den är nog fin. Kan inte säga att jag inte skulle gilla den. :) Trevligt då det finns folk som vill hjälpa att lägenheten skall se hemtrevlig och trivsam ut. :)



Gillar mönstren på mattan. Den är inte som alla andra vanliga. :)

2 år och 7 månader!

Idag har jag och min älskling varit tillsammans i 2år och 7 månader! Tiden den går så fort. Vi hade ju varit ihop 2år och 5 månader på avstånd, men den tiden gick nog så fort att man inte kan förstå sig på hur fort tiden går. Man märker bra på förhållanden och på små barn att tiden går fort, men man märker inte på sig själv alls. :)

Idag har vi varit förlovade i 7 månader! Jag kommer ihåg kvällen då vi förlovade oss. Älsklingens bröder hade fixat till med ett hotellrum och där ingick förlovningspaket. Så det är en kväll man aldrig glömmer. :) Och det finns ju bilder om det på våra datorer så otroligt mycket. Kunde ju inte vara utan kameran då. :)

Vi har även varit sambon i 2 månader. :) Det känns så bra nu när man vet att man får vara med varandra på kvällarna. Inga stora telefon räkningar eller annat för att vi skulle kunna ha kontakt. :) Så nu har det varit skönt då älsklingen kommit hem till kvällen. :)



Bilden tagen julen 2009. :)

Veeti!

Brors son på många bilder, men han är bara så söt. :)



Efter dop tillfället var lillusen så trött. :) Han somna i min famn, men när jag satte ner honom i lådan så vaknade han. :/



Här äter lilla Veeti i farmors famn. :) Alltså i vår mammas famn just innan dopet skall börja. :)



Såhär sover man under dopet. Inte orkar man höra på en präst när man är så liten. :)

Fasters lilla prins!


En lite suddig bild på mej och lilla killen. Veeti Juhani fick han som namn. Tycker själv det är ett fint namn. :) En lite nyare bild även på mej. Första bilden på mej på denna blogg. :)


Faster och farbror med Veeti. :) Denna bild gillar jag. Här är jag, min sambo/älskling och lilla vännen Veeti. :)

Medeltal!

Medeltalet av vecka 29, är 11,17. :) Har inte tidigare haft så högt medeltal, men nu när jag har kommenterat och börjat skriva med nya bloggare har det stigit. Och besökarantalen har också varit högre än tidigare. :)

Det att man faktiskt visar intresse med att läsa andras bloggar och bloggar på sin egna så stiger besökarantalet!

Nu skall jag blogga under veckan om dopet och det kommer nog bilder också :)

Södra Finland!

Idag bär vägen ner till södra Finland! Skall åka till mamma idag på eftermiddagen. Får reservera 6timmar på vägen då igen. :) Och det skall inte vara värre än tidigare heller. :)

Älsklingen fick ändrat sin arbetstur så vi kommer iväg redan omkring 14. :) Så det var inte så sent som vi skall åka. Annars skulle vi ha startat först omkring 16-17 tiden. Och tack gode lov att han fick det ändrat så man inte igen behöver köra mor natten. :)

Nu skall jag bara göra i ordning lägenheten, så man vågar lämna våra kissor ensamma över helgen. Älsklingens mamma sa att hon kan komma och kolla att kissorna har mat då vi är borta. Som jag tycker är mycket bra. Eftersom det är så påtryckande väder så man vill inte plåga små kissorna i bilen 6timmar.

Jag vet nog att de skulle gilla att åka bil, men det får bli en annan gång. Inte nu! Kommer nog att ta med kissorna om vi åker för en längre tid till södra Finland, men när vi nu bara skall tillbringa tiden över helgen där så tycker jag det bli onödigt att frakta med två små kissor. :)

Soligt!

Idag har bloggandet blivit lite på sidan om. Har som inte varit hemma och då jag ahr varit hemma har jag varit ute för det är soligt och varmt här idag. :)

Åkte för att handla nå lite tidigare idag. Och så postade jag ett brev till min brevvän som jag varit brevvän med i över 8år. Så jag satt brevet i posten med samma som jag var och handla. :) Mötte även älsklingens mamma vid affären och hon frågade vad jag skulle göra.

Så efter att jag hade handlat kalrt så åkte jag hem till henne. :) Satt där och drack kaffe med henne. Hon skulle även olja terassen så jag hjälpte lite till och stannade där en god stund. Talade där på samma med älsklingens farmor. :)

När jag kom hem gick jag på vår bakgård. :) Solen skiner där alltid på eftermiddagen så man kan helt lugnt sitta där och ta sol. :)

Sticka sockan!

Här har jag suttit och stickat, men vet inte om jag har stickat för små sockor till lill prinsen. :) Det får jag reda på under helgen. Har börjat sticka ett par andra små sockan nu. :)



Får pröva på dom i helgen. Kanske de går en kort tid, men sedan e de för små. :)

God morgon!

Idag har jag stigit upp tidigt igen. Det är bara för att jag inte skall sova bort hela dagen och så brukar jag stiga upp för att kolla serien jag ofta missar på kvällen så kollar jag repriset på morgonen. :)

Serien är "Sturm der liebe". Samma serie som jag nu har följt en god tid. Kommer inte ihåg när jag började kolla denna serie, men jag fastnade ganska fort jag började kolla på den. :)

Den kommer vardags kvällar 18.00-19.00. Den kommer på en finsk kanal. Serien är tysk, men otroligt bra. :) Den kommer på repris på morgonen 8.30-9.25. :)

Funderade!

Satt här nyligen och funderade över färg världen i vår lägenhet. Kom fram till det slutresultat att alla rum har olika färger i olika saker. Hur det råkar sig att det just rumvis är olika färger i möbler o.s.v.

I vardagsrummet har vi ju rött. :) Gardinerna och mattan är röda. Sedan har vi ju en vit soffa. :) En hel del saker i bokhyllan är röda.

Köket är för det mesta grönt. :) Mattorna, bestick och andra små saker är gröna. :) Ännu om jag skulle hitta fina gröna gardiner skulle de hängas upp i köket. Hoppeligen skulle jag hitta gröna gardiner, färdigt sydda till kappor. :)

Sovrummet vårt består av blått. :) Gardinerna och sängövertaget är blått. Min matta på golvet är för det mesta blå. Och så hade älsklingen innan jag böt så blått påslakan och dynvar. :)

Så ganska nice! Har inte kommit att tänka på de tidigare, men när man sätter sig ner en stund och fundera så kommer man på en massa man inte tidigare har tänkt på. :)

Sovrummet!

Sovrummet har varit sen vi flyttade in råddigt. Eftersom man inte riktigt visste var allt skulle innan vi fick mitt skrivbord och spegelbord i lägenheten. Till en början hade vi tagit två sängar av älsklingens föäldrar, men nu har vi min säng. ;)



Nattduksborden passar så bra in med sängen. :) Och så har vi ju varsin sida att stiga upp på. Man behöver inte mera krypa över varandra. :) Och jag vill inte mer att sängen är fast i väggen. Det har jag fått nog av!



Spegelbordet har till och med egen knut. Så den står inte i vägen för någon. :) Och den har jag nyligen fått städat tom. Den var övertagen av en massa saker. :)



Kissorna har fått komma på bild. :) Mitt skrivbord har vi i ändan på sängen, men ändå så att man ryms att gå där emellan. :) Gillar denna ordning, men hinner ju nog ändra runt här många gånger ännu. :)

Känner mej slö!

Nu har jag fått städat och torkat alla golv, men på något sätt känner jag mej nu slö. Har tvättmaskinen igång för andra gången idag, men jag skulle inte orka aktivera mej att tömma den på något sätt. :/ Kanske jag blev slö där när jag låg och läste bok i sängen och nu ligger jag i sängen vid datorn. Älsklingen har sin mini laptop på sitt nattduksbord. :)

Så det är ganska slappt att blogga då man ligger i sängen. :) Har bara alla bilder på den stora bordsdatorn som vi har i vardagsrummet, men fort springer jag efter kameran och sladden så kan jag fortsätta ligga och blogga. Vet nog inte vad jag har för bilder på kameran som jag skulle kunna visa.

Måste även tömma hela kameran innan helgen.
Skall ta med kameran på dopet och ta bilder på lill gossen och även andra. Kanske det blir någon bild där jag håller lill gossen i famnen och någon tar bilder. Får fråga om älsklingen skulle vara så snäll. :)

Fortsättning av städning!

Idag blir det fortsättning med städning. Skulle nog torka golven igår på kvällen, men när älsklingen kom hem så visste jag att hans mamma hade gjort mat så vi fick åka dit för att äta. Och efter att vi hade varit hos mamma och äta så åkte vi och spela tennis. :)

Åkte och spela tennis omkring 18.00. Och hemma var vi igen halv åtta på kvällen. Då hade jag ingen inspiration att torka golven, utan man hoppade bara i duschen varefter man kolla på tv. :)

Kvällen gick till att man bara slappade. :) Omkring nie gick jag i säng, läste bok till ungefär 22 och så var det bara att stänga ögonen och sova. :) Måste börja lägga mej tidigare så jag får upp älsklingen om morgonen. :)

Lill gossen!



Lill gossen som får namnet söndagen den 24.7.2011. Det är hans dop vi skall på. Min brors son. :) Söt liten kille. :)

Dimissions gåva!

Jag blev ju utexaminerad frisör nu i våras. Och så kom älsklingens farmor fram till mej och frågade vad jag vill ha i dimissions gåva. Jag som inte visste vad jag skulle säga så kom hon med ett förslag och nu skall ni se vad det blev för gåva. :)

Tre små skålar. Ser visst bra ut?

Tre genomskinliga skålar. :)

Den stora gröna som är i mitten av alla.

Alla skålar så som de är uppradade i vitrinskåpet!

Vardagsrummet städat!

Jag får nog vara stolt nu. Har fått vardags rummet städat för det mesta. Nu fattas bara golvet som är otvättat, men jag hinner nog med det ännu idag. :) Eftersom denna dag går till städandet. :) Och bloggande på sidan om. :)



Mattan passar bra in med gardinerna. Jag har fått upp gardinerna då vi flyttade in, men det tog ju sina dagar innan man hittade dessa klipps som man skulle sätta fast gardinerna med. Men när vi äntligen hittade dem så kom alla och sa att de hade fast hur mycket där hemma hos sig som vi skulle ha fått ta. :)



Bokhyllan passar in på sitt ställe. :)
Gillar även älsklingens tv som han köpte till sig i julklapp. :) Älsklingens gitarr har även kommit i bild.



Älsklingen har sin dator i vardagsrummet. Eftersom när jag börjar studera igen vill jag ha egen ro. Och det gäller då att jag skall ha vårt sovrum som arbetsrum. :) Så får han hålla på med sitt i vardagsrummet. Och denna uppdelning är så bra. :) Skulle inte ha det såhär om det inte skulle se bra ut och passa båda. :)

Förlovnings present!

Min och älsklingens förlovnings present. Den är av älsklingens släkt. :) Den kommer nu 7 månader senare, men bättre sent än aldrig.



Hur det råkar sig så är den grön. Och jag som har grön till favorit färg. :)

Måndag!

Eftersom jag är uppe så tidigt, fast jag har ledigt så skulle jag kunna ta en städ dag idag. :) Älsklingen höll på att försova sig idag så jag fick väcka honom klockan 8. (finsk tid) Han skulle på jobb halv nie idag. Hela förra veckan började han jobba 6.50.

Tänkte nog städa redan förra veckan, men det blev inget av det. Så kanske jag skall ta och städa en aning idag och tvätta golven ikväll. Så jag har något hela dagen. Måste även åka för att handla idag. Nu när jag har min bil igen så kan jag åka och handla.

Skulle kunna tvätta nå kläder idag om vädret är bra. :) Vet inte vad de har lovat för väder, men man skulle ju kunna sätta igång maskinen i alla fall. :) Måste tvätta lakanen till en början. Brukar byta lakan med två veckors mellanrum. :)

Medeltal!

Vecka 28, medeltalet var 4,14. :) Det har stigit sedan förra veckan och jag hoppas den fortsätter stiga. Och jag kommer att blogga för det att den stiger, den kan ju inte stiga utan nått bloggande. :)

Känner faktiskt att jag har varit aktiv. :) Nu när man har vissa kategorier så går det enkelt att blogga inom ramarna. :) Det skall inte bli en blandad blogg, utan en blogg med någon mening. :)

Fullt upp!

Har inte haft tid med bloggen nu under helgen. Har haft fullt upp att göra saker och ting nu när älsklingen har varit ledig över helgen och så har han ju varit sjuk, men jag skall blogga aktivare nu under veckan. Nästa helg skall vi ju på dop, så vet inte hur mycket jag hinner blogga då, men bloggar efter det då. :)

Min farfar fyller även idag. Har inte haft möjlighet att gratulera honom idag så jag måste ta det nästa helg då jag även har möjlighet att åka för att hälsa på. :) Farfar är ju en viktig person i mitt liv. Han har ju alltid funnits där då man har behövt en vuxen att tala med. :)

Helgen har gått aldeles för fort nu igen. Hur kan den gå så fort? Man hinner ju som ingenting, Okej.. kan ju bero på det att man sover bort morgonen av helgen. Som jag brukar göra. Då jag får sova så sover jag också. :)

Återkommer till bloggen under veckan. :) Ha det så bra tills dess. :)

Rabarber - Jordgubbskräm!

Första gången jag gjorde rabareber- jordbubbskräm i mitt liv. Och måste faktiskt säga att jag klarade av det. :) Det smakar och doftar gott. :) Är så nöjd att jag klarade av det så det skall vara nöje att få äta det till efterrätt idag. :)

Idag blir det grillat kött till förrätt. Efterrätten blir krämen. :) Nam! Älsklingen skall grilla så jag får sätta in inlägget. :)



Det ser så gott ut. :) Skulle så gärna sätta mej vid bordet och bara äta kräm. :) Men först skall man äta köttet och sedan kommer efterrätten. Efterrätten äts idag med vispgrädde. Nam!

Cyklat!

Igår efter födelsedags kaffet skulle älskling åka och klippa gräs till en äldre herre. Så jag sa till älsklingen att han behöver inte ta stress över hur jag kommer hem då han åker och klippa gräs. För om han skulle ha måsta fundera på mej och klippa så skulle det kanske inte ha blivit så bra.

Älsklingens mamma erbjöd nog att köra hem mej, men det kom gäster hela tiden och jag tänkte att det inte skulle bli något före senare på kvällen. Så jag hoppade på cykeln och cyklade hem. Vi har 10km till älsklingens föräldrar. :)

Älsklingens bror har älsklingens bil. Eftersom han håller på att båta bromsklossar på sin egna bil så behövde han en bil så han kan åka på jobb. Och så kör ju älsklingen nu med min bil så jag har att hoppa på cykeln om jag vill nånstans. :)

Det tog 40min att cykla 10km. Då hade jag en paus och motvind. Kan hända att jag får tråkigt att sitta hemma idag då vädret är fint, men jag kan ju alltid hoppa på cykeln och åka till älsklingens mamma. :)

Stickat!

Har inte precis haft något att göra. Så jag har nu stickat ett par yllesockor till min älskling. Tyckte jag kan göra det då jag inte har annat att göra. :)

Så ett par har jag nu klara, men andra paret är på hälft. Kommer få dem snart färdiga så får jag börja sticka små sockor igen. :)



Älsklingens yllesockor ser små ut, men de är nog helt passliga och så provade han ju dom medans jag hade stickat en bit. :)

Nu bara jag har andra paret klart till älsklingen, så skall jag börja sticka små sockor igen. Har tre små pojkar jag skall sticka till. :) Min storebrors pojek och så min lilla R. Men nu fick lilla R lillebror som också skall ha varmt om fötterna. Har ställt upp att sticka sockor åt pojkarna för att pojkarnas mormor kan inte sticka.

Skall vara snäll och fortsätta sticka eftersom P, som är mamma till R och lill gossen, är min bra kompis och dessutom har vi alltid tänkt att vi är tvillingar när vi är födda samma dag, samma månad och samma år. :)

Inbjudan!

Idag fick vi inbjudan till dop! Så vi skall på dop 24.7.2011. Det är min brors pojke som skall döpas då. :) Han är nog så söt den lilla sharmören. :)

Vi visste nog om när dopet skulle äga rum, så vi har som planerat att åka ner till södra Finland i slutet av juli. :) Skall bli kul att åka på dop. Vet vem som skall bli gudföräldrarna till lilla prinsen. :)

Men alltid är det roligt med inbjudan. :) Gillar dop och så är ju lill gossen så söt att man inte vill missa detta. :)


Inbjudan, men den är på finska eftersom pojkens mamma är finsk och hennes släkt. :) Visst finns det finska släktingar till oss också. :)

Jordgubbar!

Vi fick av älsklingens mamma jordgubbar. De har eget land var de har jordgubbar så man behöver inte köpa det. :) Så jag och älsklingen fick en massa jordgubbar och när vi nästa gång åker hem till min mamma så skall jag ta med jordgubbar till henne och till min bror. :)

Hela nedre lådan i vårt frysskåp är fullt. Så vi kanske inte behöver något mer jordgubbar. :) Får koka jordgubbskräm i höst och vinter då man har jordgubbar. Och alltid får vi ju av älsklingens mamma ifall det skulle ta slut för oss. :)



Nam nam!

Födelsedags kaffe!

Idag skall vi på födelsedags kaffe. Älsklingens pappa fyller 50år idag och vi skall dit på kalas. Inte att det blir något stort kalas, men de vill nu att alla pojkar kommer hem för att fira pappa. Kanske dit kommer farmor och farfar. Jag vet inte om morfar kommer, men det är en stor sannolikhet. :)

Älsklingens pappa vill nog inte ha något kalas, men för att vara artiga så skall vi nu åka på en kopp kaffe i alla fall. Så att det nu hedras på något sätt att han fyller så mycket. Och dessutom hela tal. :)

Idag fyller även älsklingens farmor. Min älskling skulle efter jobbet åka för att köpa en blomma till farmor. :) Så vi skall ta en sväng hos henne innan vi åker hem till älsklingens föräldrar. :) Jag tycker man skall komma ihåg de äldre på födelsedagar.

Nattduksbord!

Nu kan man fritt ha en massa brevid sig innan man går och sova. Utan att behöva sätta ner det på golvet eller stiga upp för att föra det på skrivbordet. :) Vi har haft ett litet projekt med älsklingen under helgen. Vi byggde två nattduksbord till oss. ;) På så sätt sparar man pengar och får nattduksbord som är såna man vill ha. :)



Ingen låda! Men man klarar sig fast där inte är någon låda. Ytan är ju redan så stor att man inte behöver några lådor. Och om vi i framtiden behöver nå mer så kommer vi att sätta där under en hylla till. :) Den är snygg tycker jag själv. :) Inget illa till att man byggt dom själv. :)



De är byggda så att vi sågade av från två stolar ryggstödet. Och där på satte vi en skiva. De blev inte så illa, fast det är byggt på gamla stol ben. Den blev faktiskt bättre än vad jag hade till en början tänkt. :) Sedan målade jag dem med samma vita färg som vi målade köksstolarna med. Och när man inte är beroende av så fina saker så kan man helt bra bygga själv och spara pengar. :)

Nya skor!

Nu har jag köpt nya skor inför hösten! Äntligen nya skor. :) Gillar dom helt massor, men där finns en negativ sida. Och det är färgen på dem. :) De är ju vita så man måste tänka när man använder dom, annars är dom inom en kort tid svarta. :)



De är otligt bekväma och stöder hälen. :) Jag har gått med dom nu två gånger och det är nog så bekvämt att gå i dom att man inte skulle vilja ta av sig dom nå mer när man en gång har fått dessa på fötterna. :) Det viktigaste jag har med skor ät att de skall vara bekväma. Och så skall de stöda hälen, annars har jag otroligt sjukt i min fot.



Visst snygga! :) Nu kan jag gå i bekväma skor när jag börjar studera. :)

Kalle


Så snällt man ligger på köks golvet.

Present till kissorna!

På lördagen då vi var till stan köpte vi en present till kissorna. För att deras klor skall må bra i fortsättningen måste de få klösa dem nånstans. Och eftersom vi inte vill att de är i väggarna eller tapeterna så köpte vi en klösställning till dem. :) Det är även ett bra lekställe för dem. :)


Kaisa är bakom ställningen och Kalle breve :)


Nu tror jag det är Kalle som är bakom ställningen. :)

Kaisa!

Lilla Kaisa vill inte vara lugn alls idag. Hon håller på springa runt i hela lägenheten och hoppas upp på alla bord hon bara kan. Stackars lilla Kalle kan ju inte hoppa något högt alls så Kaisa visar riktigt den elaka sidan av sig själv.

Hon har lärt sig nyligen att komma upp överallt. Men Kalle kan inte det för han har så korta ben. Och för det andra vill inte Kalle upp på höga ställen. Så Kaisa får reta upp mej för sig själv. :)


Nagellack!


Hade lust för nagellack då vi var in till stan. Så jag köpte för att testa denna nagellack. Kostade 3,50€ och jag fattade inte till en början att den hade en doft. Älsklingen stod och doftade på själva nagellacks burken och då doftade jag på mina naglar, de  dofta hallon. :) Nice!

Medeltal tredje veckan

Medeltalet av vecka 27, var 3,85. Nu har man haft bloggen i tre veckor och en massa inlägg har jag gjort också. Är helt stolt över min blogg. :)

Jag har gjort inlägg alltid då jag vetat att jag har nånting att skriva om. Denna vecka skall jag även ta och göra en stor städning så jag kommer att uppdatera om första storstädningen jag har i vår lägenhet. :)

Skall återkomma till bloggen under dagen. Kommer nog inlägg med bilder och så kommer det ju text. :) Ha de så bra.

Små kissorna


Såhär sover våra små kissor på dagarna och nätterna. :) Jag kan inte hoppas mej lugnare kissor än vad jag har. De är faktiskt konstigt lugna för att vara snart 4månader gamla. :)

Fredagen!

Vi bestämde med älsklingen att vi åker ut till villan under helgen. Så därför har det inte kommit någon updatering. Eftersom vi var till villan och bara tog det lugnt. :) Gilalr villan, men nu skulle man ju kunna ligga hemma och slappa nu då det är så lugnt här också. :)

Så vi åkte ut till villan på fredags eftermiddagen. Hade även älsklingens store bror med oss. Eftersom porten som finns på vägen till villan går nu med det att man ringer till ett nummer och sedan öppnas porten. Så älslingens bror ringde en kompis som kunde ringa och öppna porten.

Fredags kvällen gick till att man simmade och fiskade. Älsklingen är helt tokig på att fiska. De fick nog 3 stycken gäddor på lördags morgonen då de åkte ut med båten. :)

På lördags eftermiddagen startade vi hemåt. Eftersom det var första gången våra små kissor var ensama över natten i lägenheten. Så jag ville inte att de skulle vara allt för länge ensama.

Trivs

Jag kan inte säga något mer än att jag trivs helt otroligt bra. :) Dag för dag som jag nu har bott i denna lägenhet så trivs jag bara bättre och bättre. Gillar denna lägenhet helt massor och fast vi är lite på sidan om allting så är det så skönt att bo här. :)

Det är skönt att vara lite på sidan om allting. Det är så lugnt här så man kan ju som njuta av det finba vädret som är och så kan man helt lugnt drömma sig bort på dagarna. :) Utan att vara orolig vad grannarna tänker.

Man ser inte mycket av dessa grannar som man har. En jobbar dagligen och den andra sitter bara inne på dagarna, men mot natten har han ljust. :) Så man vill inte förstå sig på sina grannar. Allt är bra så länge de hålls i sina lägenheter och inte börjar springa här. :)

Hemmet mitt!

Nu skall jag sätta in en bild på vår lägenhet utifrån. :) Gillar utseendet på lägenheten eller på hela huset då det är parhus. Har inga vägg grannar, men det är ju bara skönt. Då man inte behöver oroa sig över ljudet man för av sig. :)


Fönstret till vänster om dörren är toaletten och fönstren till höger är köket. Så det var svårt att hitta en gardin som skulle vara tillräckligt lång att den gick över båda. Annars skulle man ha behövt två gardiner, hellst samma mönster. Och så hittade jag en lång gardin som räcks över hela. :)

Tennis!

Idag har man fått springa som aldrig förr. Vi var med älsklingen och spelade tennis idag kväll. :) Det var faktiskt roligt. Vi var fem stycken och spela tennis idag, annars har vi bara varit fyra. Så idag fick man sitta även på bytes bänken.

Det var jag, älsklingen, T, T och B som spelade. :) Det var faktiskt fart i vårt spel idag. Vi har nog vanligtvis tagit det lugnt, men idag då vi var så många så måste vi ju lite röra på oss för att få sitta på bytes bänken. :)

Jag och älsklingen spelade en match som lag, men annars var vi nog upp delade och sedan var det ju att när någon dera av oss satt på bytes bänken som det var omöjligt för oss att lyckas komma i samma lag. :)

Kan bara säga att man skrattade så magmusklerna var sjuka. :) Jag som skulle slå bollen på andra sidan nätet så slog jag det endera för hårt så den flög på andra sidan hela plan eller så slog jag så att den åkte in i nätet. Har ju en egen klubba som älsklingens bror inte behövde nå mer eftersom han köpte ny. :)

Postlådan!


Den blåa lådan är vår. Då vi flyttade in var där en låda som såg ut att falla ihop vilken dag som hellst. Men nu när vi var till loppis så hittade jag en postlåda. Och alla andra har en röd låda, men vi har en blå. :)

Inflyttningspresent!

Detta fick vi av B till inflyttnings present. Jag var faktiskt glatt överraskad då han gav den till mej och sa att det var en liten inflyttnings present. Jag kunde ju inte tänka mej att någon skulle hämta någon present. Då vi inte hade några sådana krav. :)


Tvättmaskinen!

Nu kommer det bilder på vår tvättmaskin. :)


Tvättmaskinen framifrån. :) Den är inte bred och så är den helt passlig!


Tvättmaskinen är helt snygg ovanpå också. Skulle nog inte behöva vara så många olika knappar och program, men det tillhör nuför tiden. :)


Knappar och program. Allt finns tätt intill varandra. Så det kan inte vara svårt att få igång maskinen. Gillar den helt massor, men bara vi får honom att stå stadigt så blir det ju bättre att tvätta. :)

Lycklig!

Nu är man lycklig tvättmaskins ägare. :) Vi var efter tvättmaskinen på måndags eftermiddagen. Och så fick vi satt den i badrummet. Vi satte igång maskinen första gången tom som det rekommenderades. :)

Igår satte jag igång maskinen första gången med kläder. Och den står tydligen inte jämn för den skaka så illa att jag trodde den skulle ta sönder golvet. :/ Men jag fick maskinen att tvätta kläderna klart. Älsklingen läste i handboken att maskinen skall stå precis jämn och att det skall kollas med vattenpass. Så de får vi göra idag.

Idag behöver jag inte byka före älsklingen kommer hem med vattenpasset. Kan ju inte stå alltid och hålla i den heller när den börjar skaka. Så jag måste få den att stå jämnt innan jag igen tvättar nånting. Vi fick ju våra kläder tvättade igår, så det är bara handdukar och sådant jag skulle tväta idag. :)

Bilder kommer idag!

Festen!

Kvällen gick fint. Gästerna kom omkring 18.00 på lördags kvällen. Alla hade det bra och vi satt inne till en början och bara talade med varandra. :) Jag tyckte kvällen började bra! Jag satt och talade med B och T. :) Men älsklingen var nog med i diskussionen. :)

Senare in på kvällen skulle vi grilla. Och då satte vi där ute. Älsklingen och B blandade en bål och alla fick dricka ifrån den. Tyvärr åkte N tidigt från oss då han skulle på en karneval samma kväll, men han hade det nog också roligt för vi satt där ute alla andra förutom H och T till en början. :)

Senare satte vi alla där ute och talade. Rolig kväll kan jag bara säga. :) Klockan närmade sig omkring ett på natten då gästerna började rusta sig hemåt. :) Jag och älsklingen gick och lade oss efter att gästerna hade åkt, men om jag förstått rätt hade alla roligt som var huvudsaken och alla kom överens. Inga bråk eller liknande. :)

Veckans medeltal!

Medeltal av vecka 26 är 4,42. Det stiger hela tiden, men man skall ha tålamod. Jag har nu haft bloggen i två veckor så man måste ju vänta en tid innan folk hittar bloggen. :) Är redan nöjd över talen som jag har fått under de första veckorna. :)

Skall fortsätta blogga under dagarna. :) Kommer sätta in bilder, men det gör jag bara jag har städat här hemma lite idag. :) Måste städa efter inflyttningsfesten. ;)

Inflyttnigsfest!

Ikväll skall vi ha inflyttningsfest! Det kommer några vänner och så skall vi sitta och njuta av kvällen. Vi kommer att vara omkring tio personer här i vår lägenhet och det skall bli kul. :) Vi bestämde att det bara skulle vara en liten grupp.

Idag firar vi även älsklingens 20års födelsedag! Skall bli kul att sllå ihop två fester på en gång. :) Det kommer älsklingens tvillingbror hit ikväll så vi firar båda på ett ställe. :) Så det inte blir så många kalas eller två olika så vännerna måste åka från ett ställe till det andra.

Vi tog bara en liten grupp gäster p.g.a. att det inte skulle bli små grupper. Utan att alla kan umgås med varandra. :) Och så har vi bjudit sådana som kommer överens med varandra så det inte blir några bråk och så. Kommer att njuta själv av kvällen. :)

Alla läsare skall ha en trevlig lördagskväll! Återkommer igen imorgon eller på måndagen. :)

RSS 2.0