Renovering!

Tyst på bloggen en bra stund igen, men kanske det kommer in lite inlägg oftare nu. Eftersom vi har kunnat börja på med renoveringen i huset vi köpte. Kommer att sätta upp före och efter bilder på rummen vi jobbar i nu. Renoveringen går nog sakta framåt, men eftersom vi är båda i arbete om dagarna så har vi jobbat en vecka bara kvällar i huset, men det är bättre än ingenting. :)
 
Kommer att jobba natt inkommande vecka, så imorgon och på tisdag får man hålla på hela dagen i huset för att få bort gammal tapet och nya tapeter på väggen. Vet inte hur mycke jag kan vara vid huset på onsdagen eftersom jag skall på nattjobb då och måste nog sova lite på dagen så man orkar sitta uppe hela natten. :)
 
Nästa helg vet jag att det bär av att vi flyttar oberoende hur långt vi är med renoveringen. Eftersom vi sagt upp hyreslägenheten så skall vi vara ut ur den till första maj. Så det har blivit lite stressigt, men nu ser det ut att vi kommer att ha det rätt långt klart innan helgen. :) Tur man är händig och kan göra saker själv. :)
 
Bilder kommer bara vi får renoveringen klar. :)

Flytt + packa!

Nu har vi börjat packa i sakta mak. Men det finns massor som skall packas och vet inte när man skall hinna med allting. Som det nu ser ut skall vi få flytta in i vårt hus till helgen, men kommer att dra ut på det så vi har flyttat senast till påsk. Tur man skall ha några lediga helger nu så man hinner packa och flytta.
 
Idag börjar jag med vaknätterna igen, kommer att vaka tre nätter framöver. Oj vad man längtar att få flytta nu redan. :) Men det kommer att vara tidigare flyttat än vi väntat oss. Först trodd vi de skulle gå till påsk innan vi får börja föra saker till huset, men som de sa igår skall vi få slytta i helgen som kommer. :)
 
Kommer att ha inkommande helg och påskhelgen ledig. :) Så kommer få en hel del gjort på en gång. behöver inte bo med flyttlådorna i all evighet. Hoppas detta är sista gången jag och min sambo flyttar. Sedan är det att börja planera hur vi skall renovera och vad som kommer var. Kommer vara så intressant bara man börjar mäta och planera. Ser så framemot det.
 
Bloggar pånytt igen då det går framåt. Kommer att ta bilder för att visa hur det ser ut nu och hur det blir med tiden bara vi får det renoverat. Det kommer att ta tid innan allting är klart, men som vi pratat så kommer det att få ta sin tid. Vi har inte bråttom eftersom vi ändå kan flytta in i hset nu redan. :)

RSS 2.0