Renovering #5

Dörrarna jag skrev kort i ett annat inlägg kommer nu. Det gäller bastu dörr och badrum dörr. Båda är nya och badrums dörren behandlad. 
Bastu dörren är mörk men genomskinlig. Så de vita som syns igenom är duschskåps botten. Hade först tänkt oss ett duschskåp men höjden till taket i källaren är lågt så det ryms inte. Istället bestämde vi oss till duschvägg. :) Men dedär bottnen skall vi använda. :) 
Här är bilder på badrums dörren. Den övre då den är monterad på sin plats och den nedre när den låg på behandling. Har lackat båda sidorna två gånger. Fördel för sig är att den inte kommer stå precis vid duschen utan en bit bort. :) Så hoppeligen funkar det och den inte blir förstörd. :)

Renovering #4

Badrums renoveringen går framåt sakta men säkert. Håller på med kakel på väggarna nu. Min sambo gör det själv. Har kaklet på golvet färdigt. :) 
Golvet blev svart kakel och nu väntar det bara att fogmassan skall sättas. Tror sambon vill ha väggarna så gott som färdiga innan vi sätter fogmassa. :) 
Taket i badrummet är målat vitt. För vi ansåg att det behövde inte så mycket ändå. Så det blev enkelt och fint. I bilden har sambon på laser vattenpassat så därför röd rand i taket. :)
Väggarna får vit kakel. Så det inte skall bli mörkt och dystert. Kaklet har i och för sig en svag mönstring i grått/svart. Så det blir inte ren vita väggar. :) 
 
Dörrarna sätter jag in i ett nytt inlägg. Så det kommer nog mer uppdatering nu i omväxling. Så inte bloggen är riktigt tyst. :)

21.11.2015!

Vyn då man kom hem från jobbet. 
Och idag är det lika, men solen skiner lite emellanåt. :) Antar vintern är här nu.

Länge sen sist!

Bloggandet har blivit väldigt lite. Tycker jag inte har intresse eller något intressant att skriva om. Jobbar på för fullt och då jag är hemma är jag inte mycke på datorn. Nu ligger jag och skriver på telefonen, så det kan förekomma skrivfel. Och vår dator var nyligen sönder. 
 
Veckorna går och jag hinner inte alls med. Renoveringen går framåt men har inte kommit mej för att blogga om det heller. Men det kommer. Bara orken och lusten kommer tillbaka. 
 
Varit nästan varje vecka ut och gå med svägerskan. Så något vettigt har man gjort. Någon att prata med och bolla tankar. Har även fåttmin bil som varit på service i en och en halv månad. Så har kört med den i typ två veckor då den andra bilen vi har var på service. :) 
 
Avslutar inlägget med tema på alla helgona-helgen. Vi har varit och tänt ljus för dem som inte finns med oss mera. Som sambons mormor avled 2009, min gudfar avled 2007, min farfar avled 2012, mina två kompisar avled 2007 & 2008, sambons gudmor avled 2013 och min morfar 2015. Vila i fred alla kära. Ni är stjärnorna vi ser på kvällen. 
 
 

RSS 2.0