Renovering!

Ja nu skriver jag igen, efter en lägre paus men har inte haft nått nytt att skriva om. :) Kanske det blir oftare skrivet nu då vi kommer framåt i renoveringen. :) Min sambo skall börja på med golvjutning i källaren idag. Så snart kommer vi att kunna börja på med badrum och bastu inredning. :)
 
Igår blev avloppsrören bytta, från jutjärnsrör till plast och kan säga att detta verkligen var behövligt. :) Vi hade här en kompis som är utbildad till vvs. Så han tyckte också att jutjärn i 50år är nog en lång tid och rören såg förfärliga ut. Suck. Kanske man nu kommer framåt igen då det värsta är undan. :)
 
Som sagt så kommer vi börja på med kakel nästa helg. Det är inhalndlat och inplockat så bara golvet blir jutet idag så går det nästa vecka. Eftersom vi valde att köra på snabbtorkad cement trots att det är dyrare. Så vi får badrummet klart. :) Nu skall jag ner till källaren och ta bilder så vi inte missar något under renoveringen. Vill ha före och efter bilder för att kunna kolla tillbaka i framtiden. :)

RSS 2.0