Födelsedag 21.3.2015

Har fått tulpaner av min sambos morbröder på födelsedagen. Idag fick jag blommor samt Brunbergs kyssar av familjen som jag jobbar hos. :) Jag hade inte väntat mej någon present men alltid roligt att få nånting. :)
 
 
Dålig bildkvalité men de får man ta. Tog bilden med telefonen. :)
 

Mary Kay 15.3.2015!

Som jag skrev tidigare var jag på Mary Kay- konsultation och måste säga att det var roligt. :) Min kompis hade bestämt en dag med konsulten när det skulle passa med konsultation hemma hos min kompis. Kompisen själv hade varit på en konsultation hos sin svägerska.
 
Lite fastnade med mej hem också. Tänkte då jag unnar mej väldugt lite med att shoppa någonting så denna gång handlade jag också något. :)
 
 
Det jag handlade var rengörings kräm och fuktig-givande kräm. Har inte börjat använda dessa ännu eftersom jag har kvar av den jag fick i julklapp av min sambo. :) Sedan hittade jag äntligen en foundation som passade min hudfärg. Har alltid haft svårt at hitta rätt nyans och mörkhet/ljushet. :) Men jag köpte också en mascara eftersom jag använder så lite mascara att jag inte minns när jag skaffat senast ny mascara. :)
 
Hade tänkt att jag skulle ha bokat en konsultation med konsulten, men det blev inget eftersom jag måste fråga mina vänner om de är intresserade eller om de inte är så är det lönlöst att jag sitter ensam på konsultationen. :)

Tyst på bloggen!

Det har inte hänt så mycket hos oss men ändå har det varit tyst på bloggen. Skulle kanske kunnat blogga om någonting men det har inte blivit av. Kommer att blogga i ett annat inlägg om Mary Kay konsultation som jag varit på. 
 
Nu skulle jag skriva om helgen som gått. Fredagen var relativt lugn. Klippte håret på en kompis och sedan var vi nog bara och tog det lugnt. Tog en sväng till svägerskan på kaffe. 
 
På lördagen hade jag födelsedag och det började med en lugn morgon. På eftermiddagen åkte vi till kompisparet vi umgås rätt mycket. Så där var var det överrasknings middag som gällde. Blev positivt överraskad. :) hela dagen spenderade vi där. Roligt var det. 
 
På söndagen hade jag svärmor på kaffe och den dagen gick lugnt. Vi var faktiskt ute och äta den dagen. Riktigt mysigt med omväxling i vardagen.  

Vårväder!

Nu har man nog vårkänslor. Då solen skiner och det är relativt varmt väder, men har inte minskat på kläderna ännu. Går nog med min vinterrock ännu för det är inte tid att minska kläder eller så blir man garanterat sjuk. Och har inte på tanke att bli sjuk nu. :)
 
Igår var jag och min sambo ute på gården ochser  tog bort lite buskar samt växter vi inte riktigt visste vad det var. Så nu ser gården uppstädad ut, men vi har nog en hel del att göra ännu. Vill ha så att det är gräsmatta över det mesta av tomten, men det får ta sin tid. :)
 
Har klippt ner bärbyskarna för de skall flyttas. Och bärbuskarna såg redan hemska ut i fjol om hösten, eftersom vi inte vet om de är nerklippta nån gång eller om de bara fått växa. Och så tror jag att de inte är flyttade någongång och eftersom jag inte vill att de står mitt i gräsmattan heller så ska de nog flyttas till kanten av tomten. :)
 
Bilder kommer nog senare på gården vad vi gör och så. Men nu just har jag inte lust att hålla på med överföring av bilder eller ta dem. Tar det en ny dag. :)

Promenader!

Nu har jag och min sambo tagit oss i kragen, för vi har varit ute och promenerat i två kvällar. Det har varit riktigt skönt att komma ut och gå, för det har vi inte tidigare gjort tillsammans men nu var det han som ville ut och gå då han haft sjuk rygg. :)
 
Igår promenerade vi med cykel- och gångbanan, men det var inte så lugnt på riksvägen även att det var en fredag. Var nog full trafik. Så vi tog en promenad som varade i 30min och vi gick i ganska lugn tempo eftersom vi inte är vana vid att gå. Men sträckan vi gick var ca 2,5km. Så sakta i början. :)
 
Idag gick vi en ungefär lika lång sträcka, men denna gång gick vi upp till min sambos bror som bor en bit från oss. :) Så det var en passlig sträcka igen och tog 30min, när man räknar bort det vi stod och pratade med sambons bror. :)
 
Så hos oss i helgen. Hoppas läsarna också har en bra helg. Har nog gjort annat också, men skriver de i ett annat inlägg. :)

10.3.2015

Denna dag trodde jag skulle vara ledig, men jag fick ändra på mina planer eftersom de ringde och frågade om jag ville jobba kväll på hemvården. Det passade bra för mig så jag får ihop mina timmar även då familjen var till sjukhuset på läkarkontroll. :)
 
Förmiddagen tog jag mej för och åkte till mitt tidigare jobb. Bara för att hälsa på de äldre och de tidigare arbetskollegor jag haft. Det var nog ett bra besök eftersom jag åkte på besök rätt dag, de kollegor jag ville träffa var faktiskt på jobb. :) Där var jag i nästan 2 timmar. Tiden gick ortoligt fort då man hade något att prata om hela tiden. Har varit bort därifrån i ca 2 ½ månad.
 
Sedan var klockan redan så mycke att jag skulle iväg på jobb, men jag hann hem och äta innan jag skulle till jobbet. :) Jobbade med en som varit min handledare i tiden då jag studerade och hade prakitk. :) Nice. :) Kvällsjobbet gick bra och konstigt nog fort också. :)

2.3.2015

Hade en dag som jag var sjukskriven. Detta p.g.a. tandvärk. Men om man inte klarar av att jobba måste man vara hemma och ta igen.
 
Jag hade en tuff tandvärk på söndagen och vet inte om någon tandläkare som skulle ha mottagning på helgen. Så fick nog försöka stå ut med den hemska värken. Som inte gav med sig till natten heller.
 
Natten var en plåga för jag var trött men kunde inte sova tack vare värken. Så jag var vaken till fyra på morgonnatten. Efter det har jag somnat men har inge minne av om jag somnat med vatten i munnen eller bara trotsat värken. 
 
Var till tandläkaren på måndags förmiddagen och han konstaterade att det blir rotfyllning. Toppen det är tredje tanden som skall rotfyllas och jag har inte fyllt 25år ännu heller. Så nu blir det flera tandläkar besök och avgifter. Som om det inte fanns utgifter från förr.
 
Blev ett lite längre inlägg men har nu uppdaterat de senaste för er läsare. :)

Inga frågor!

Denna gång var inte frågestunden någon succé. Det kom ingen fråga så jag avslutar frågestunden nu. Tyvärr är jag lite besviken på detta men tar om det en annan gång. 
 
Det får nog gå en stund igen innan jag tar en frågestund men har ni några frågor så ställ dem även om jag inte har någon frågestund nu. :)

RSS 2.0