Skolvecka!

Nu har man då varit en vecka i skolan, men det var nog fullt med teori hela tiden. :( Vi fick även en massa hemuppgifter och hemtentamens som skall vara klara innan vecka 10. :(
 
Denna vecka har verkligen gått fort. Direkt man var i skolan kom det en massa teori och en massa uppgifter som har olika inlämningsdatum. :) Det är större och mindre uppgifter som skall göras, men jag har redan gjort undan två uppgifter och en vård- och serviceplan. Den skulle vara väldigt omfattande från rutiner, vanor till livssituation och levnadsberättelse. :)

Jag har fått lära mej nytt i Läkemedelsbehandling samt räkning. :) Vi hade idag ett litet exemplar Läkemedelsräknings tent och det handlar om att bara räkna olika former av läkemedel. Det var ganska mycket att fundera på eftersom det kom uppgifter vi gått igenom redan våren 2012. :)
 
Vi fick även information om hur Lärdomsprovet skall vara och vi har delat upp oss i klassen så vi bildar små grupper. Själv är jag i en grupp på 3 medlemmar. :) Vi skall ta och göra en aktivitetseftermiddag för dementa. Som innebär allsång, gamla föremål som en äldre person har använt i unga dagar och sedan ett litet memory med ordspråk. :) Tyckte själv med gruppen att detta görs för lite med dementa att låta dem minnas tillbaka i tiden. :)
 
Nu gäller det att ta itu med en hel del skoluppgifter och man har inte gjort skoluppgifter sedan slutet på oktober, så man måste nog kämpa på så man kommer igång igen. :) Denna vecka var det skola och nu är man ledig i 5veckor, om man inte jobbar och halva min klass går på läroavtal så de har inte mycket fritid om de jobbar 65-75%, har familj och en hög skoluppgifter.
 
Själv tar jag och jobbar med uppgifterna lite nu och då, så jag inte ändå stressar mej för mycket eller lämnar dem till sista minuten. :)
 
Så var min vecka. Hoppas alla läsare haft en bra vecka och får ha en skön helg.
 
Blev ett långt inlägg, men hoppas ni orkar läsa. :)

Jobb!

Nu har man jobbat hela julhelgen. :) Som vet att man fått erfarenhet och fått känna hur det är att jobba fast man egentligen skulle få ha ledigt. :) Jag gillar verkligen stället där jag jobbar. Det finns så härliga klienter och personalen är den bästa också. :)
 
Jag har nu jobbat på ett och samma ställe sedan sommaren. Det ända som jag har gjort där emellan är praktik på ett annnat ställe, men tillbaka till sommarjobbs stället ville jag. :) Där känner jag mej hemma, lika gör jag nog på hemservice också. Därför har jag haft kontakt med arbetsledaren på hemservice och kommer att jobba där under våren ialla fall. :)
 
Kommer att jobba så mycket som möjligt detta år. :) Eftersom man inte vet hur det ser ut hos oss i slutet av året eller början av nästa år. Eftersom vi har planer med älsklingen, men inget om det ännu innan det är aktuellt. :) Men nog är vi i den livsituationen att bröllop, familj eller att köpa hus är aktuellt. Så kommer nog att uppdatera här på bloggen vad som kommer först och hur det ser ut i allmänhet. :)

Gott Nytt År 2013!

Gott Nytt År alla mina läsare! Hoppas ni haft trevligt nyårskväll? Själv har jag tillbringat nyårskvällen hemma med min älskling. :) Det var inte första nyåret vi var hemma och tog det lugnt. Bättre på det viset än att springa runt med en massa fullbultar. :)
 
Själv lider jag av värk i munnen efter visdomstandsoperation, så jag har inte haft lust för något festande. :) Värken är någonting jag inte gillar, andra nyåret som jag firar med tandvärk och i framtiden kanske det är annat som hindrar från att fira som en ungdom. :)
 
Nu kom det ett nytt år och nya saker skall ske. Själv har jag 10månader kvar av mina studier. :) Eller närmare sagt 17 studieveckor. :) Som inte är så mycket kvar av mina studier. Snart har man en examina till. Först har man Frisör och nu tillägger jag där ännu Närvårdar examina. :) Är nog stolt över mej som orkade studera ännu ett yrke till. :) Hurra för mej och mina några studieveckor. :)
 
Så klar närvårdare är jag då enligt vad jag förstått i Oktober. :) Har studieveckor vecka 4, 10 och vecka 20. På praktik kommer jag att vara veckorna 11-16. :) På hösten har jag studieveckor vecka 34 och 38. Sedan har jag min sista praktik veckorna 35-37. :)

RSS 2.0