Frågestund!

Halloj alla läsare. Nu tänkte jag ställa till med frågestund då det är en tid sen sist. Så ni får ställa frågor nu då jag inte vet vad jag skulle uppdatera med. 
 
Kommer att svara på frågorna i ett inlägg och hoppas det kommer frågor denna gång också. Senast gick det bra. :) 
 
Uppdaterar givetvis bara det är något vi gör. :) 

Jobbavtal!

Nu har jag skrivit på nya jobbavtalet. Känns rätt häftigt. Avtalet är för det att jag skall vara stödperson för ett handikappat barn som vårdas i hemmet, men kommer att byta av med en kollega så jag kommer att vara i hemvårddn också.  :)
 
Avtalet är skrivet till 31.5.2015, eftersom ingen kan säga hur barnet jag vårdar mår. Så det är att ta en dag i sänder. Avtalet är på 25h/vecka, det betyder att jag fått mitt deltids jobb som jag ville ha. 
 
Eftersom jag skall byta om med en kollega några dagar i veckan så de dagar jag är i hemvården kommer att vara längre än de som jag jobbar i familjen med handikappat barn. 
 
Uppdaterar igen en annan dag. Kommer att kunna börja sätta ihop vår öppna spis då företaget vi köpte den ifrån skickar luckorna under denna eller nästa vecka. Och så håller vi på med renoveringen ännu. Skall ha ut en montör som skall gee en offert på takrenoveringen. :) 

Katterna! <3

Här har jag en bild på Kalle då han sover i soffan. 
Måste bara ladda upp en bild på Kaisa då hon tvättar sig. :)

Inhopp i hemvården!

Har under januari månad gjort inhopp som vikarie i hemvården. Måste nog säga att det är roligt att vara tillbaka i hemvården, även om det bara handlar om några dagar. :) Men att jobba hemma hos äldre och arbetsmiljön byts tätt känns bra.
 
Jobbet på boendet jag var på tog slut i årsskiftet, saknar lite tillbaka dit. Men det känns ändå bra att byta eftersom det kan kännas som rutinerat och saker känns inte bra längre då. Så jag tyckte det var på tiden att byta. :)
 
Nu skall jag se framåt och ta emot nya utmaningar. Man vet aldrig vad man kan välja på om man inte provar sig fram. Tycker jag trivs bra på hemvården, men att stanna på ett ställe när man är ung känns knäpigt. Att jobba någonstans 30-40 år i sträck, nej tack. :) Allt man gör så ger erfarenhet. :)

Bloggar på telefonen!

Tredje dagen på inskolning. Jag har fått ett jobberbjudande som stödperson för ett handikappat barn. Barnet vårdas i hemmet och poängen med mitt jobb är att avlasta pappan som är egenvårdare för barnet.
 
Jag började inskolningen på tisdagen. Första dagen gick ut på att följa med hur dagen rullar på i hemmet. Vad som skall göras och vilka tider som skall passas. Tisdagen gick fort. 
 
Onsdagen var andra inskolnings dagen, gick bra den med. :) Andra dagen kunde pappan lägga sig och sova en stund. Mycket viktigt för honom att sova. Denna dag träffade jag även mamman i familjen. 
 
Idag har det gått bra. Flickan från fysikalen var och hade gymnastik med barnet. Och nu på eftermiddagen sover dessa igen. :) 

Senaste handarbetet!

Nu har jag haft intresse för handarbete igen. :) Detta är bröllopsgåva till kamratparet som skall gifta sig i sommar. 
Ovanför datumet kommer brudens namn och efter det brudgummens namn.
Och denna bild kommer i ett hjärta på ett fotoalbum. Har denna bild klar sytt och namnen på plats men visar denna halv färdiga på bloggen. 

RSS 2.0