Ser ljusare ut!

Nu har vi början till våren och det märks. Man blir piggare då solen sticker fram och det är ljusare ute på dagarna. Längtar till vår och sommar. Jobbar på för fullt, men det belönar sig i längden. :) Mest väntar jag på våren för då kommer vi att kunna flytta in i vårt egna hus. :)
 
Min sambo skall och skriva köpebrev på huset nu på torsdag, så det är klappat och klart. Vi är snart husägare och det kan ingen ändra på. Då blir det slut på att bo som hyresgäst. Eget hus och en hel del renovering, men det gäller att det blir som vi vill ha det. :) Kan inte hålla mej, längtar så att få flytta. :)
 
Huset skall nog renoveras och lagas, men det är bara en bisak. Nu har jag bott på hyra i snart 3år och detta kommer att vara vår tredje gång att flytta, men det är hoppeligen sista gången också. Bara vi får huset renoverat som vi vill ha det kan jag bo där resten av mitt liv. :) Det kommer bli stort bara vi renoverat det, men ju mera rum man har desto bättre. Vill inte bo i något litet och trångt hus heller. :) När man är van med utrymme. :)

Spännande tider!

Kanske det inte har blivit så mycket bloggat på senaste tid, men skall nu skiva eftersom det händer mycket hos oss som bäst. Jag vet att jag kunde skriva ut inläggen över dagar, men då man inte vet hur dagen som kommer ser ut så kan jag skriva då det finns mer att skriva om på samma gång.
 
Vi har kollat på ett hus med min sambo och kollat med banken om vi får lån, så det hänger bara på konditionsgranskningen nu innan vi ska skriva köpebrev. Det är ett äldre hus vi kollar på, men det är inte alltför hopplös. Huset är byggt år 1961 och det finns möjlighet att renovera det. Och eftersom man har en händig sambo och svärfar så kommer de att bygga de mesta själv.
 
Har även en kompiskrets som har mycket kunskap gällande bygg, renovering och inredning. Har kompisar som är utbildade inom bygg och inredning så de är frivilliga att ställa upp för att hjälpa. Så man lever i spännande tider nu. Om allting går som de skall så är vi snart husägare och får fundera på framtiden på samma. :)

Bort med 3:dje visdomstanden!

Nu har jag varit in till Vasa centralsjukhus för att dra ut en visdomstand till. Jag har nu varit in till Vasa för att ta ut två visdomständer, båda har funnit nere i käken. :) Första visdomstanden, fanns i övre tandraden på vänster sida, tog de bort på hvc i Malax, men de två andra måste bortopereras på Vasa centralsjukhus.
 
Minns att jag var länge sjuk i munnen efter att de tog bort nedre visdomstanden på vänster sida, det var i slutet av 2013, men den hade kommit så högt upp att den störde övre tandraden. Nu har de tagit bort visdomstanden som fanns på högersidan nere, men den hade bara kommit fram en liten glutta då de tog bort den, så de måste skrapa och fila för att få fram den. Stygn har jag även denna gång.
 
Hade önskat ledig fredag från jobbet för att kunna åka till centralsjukhuset. Hade även önskat ledigt dagen efteråt också, men snälla arbetsgivaren gav mej även en ledig söndag. Så visdomstanden blev bortopererad på vändagen 14.2. Så vår vändag var inte firad på något speciellt sätt. :)
 
Nu har jag inte haft så hemsk värk som jag hade förra gången, men sjuksköterskan på jobbet sa att man inte behöver va lika sjuk varje gång man bortopererar visdomständer. Där hade hon rätt. :) Snart skall jag iväg på jobb, men skall nog ha med någon värkmedicin om det kommer värk under kvällens jobb.

RSS 2.0