Bröllopsgåva till kompisparet!

Nu skall jag visa bild på bröllopsgåvan som vi skall ge kompisparet i sommar :) 
Såhär blev det efter att jag fick det sytt och limmat ovanpå albumet. Sidenbandet är lagt så att vi kan ställa gåvan att stå på gåvobordet. Och bandet håller kortet på plats. 
Kortet på närmare bild. Det är svägerskans mamma som gjort kortet. :) 

Bilder!

Jag skall ta bilder bara jag har tid. Och det kommer att ske under helgen senast. Har en hel del som skall visas och bilder skall tas till minne också. :)
 
Har en egen mapp för renoveringen på datorn så skall ha mera bilder i den mappen också. Så jag skall ta bilder bara jag hinner. Tycker det varit rätt mycket textinlägg igen. Men det får man ta. Har uppmurad spisen, men den är inte målad ännu. Så det kommer upp en bild på den när den är halvfärdig och sedan då den är färdigställd. :)
 
Men i väntan på bilder. :)

21.4.2015

En ledig dag man fick spendera på det sätt man själv ville. :) Och det gjorde jag också. Började dagen med att ha en grym sovmorgon. Det behövdes nog, måste sova ut ibland. :)
 
På eftermiddagen åkte jag till en kompis, för att hälsa på och umgås med henne och hennes son. :) Det var riktigt roligt att få umgås en hel dag med M och hennes son L. :) Tyvärr var lilla L förkyld och kraftlös, men ändå gosig på sitt sätt. :)
 
Kollade på ritade med honom och han ville sitta upp i famnen, Obs! det gör han inte då han är frisk. Han är så självständig att han inte vill man skall störa honom då han gör någonting om han inte själv ber om det. :) Så det var en lugn dag där. Satt med L i famnen medans M fixade mat, lillen var så trött så han somnade sittandes i min famn, men det gjorde inget för min del.
 
Så där gick hela dagen med att hålla honom i famnen och fick prata ett och annat med M på samma. :) Vi har börjat umgås mera nu eftersom det är mycket som skall fixas inför sommaren och deras bröllop så det är roligt att man på samma ser hur L utvecklas och lär sig nytt för jämna. :)

18.4.2015

Nu har min pappa varit på besök, för första gången sedan vi köpte huset. Vi har nog bott i huset närmare ett år men pappa har inte tydligen varit något nyfiken. Eftersom han inte varit på besök tidigare. Han var senast på besök då vi ännu bodde på hyra, men någon exakt tid minns jag inte när han var. :)
 
Idag kom han till oss ca. kl. 11, men han hade nog startat väldigt tidigt eftersom han har en väg på 6 timmar att köra så ungefär 450km. Men han har en vana att starta tidigt och vara här i god tid på dagen.
 
Tyvärr har han också en vana att bara komma på snabba besök. Så han satte hos oss i ca. 2timmar varefter han startade in hemfärd igen. Han har alltid gjort på det viset, men vad gör man när man har en far som kört långtradare hela sitt liv så han är van att vara ute på vägen. Men man skulle nog vilja att föräldrarna båda kunde stanna längre då de kommer på besök.
 
Den goda sidan finns då mamma kommer är att hon stannar en längre tid. Ibland nog bara över helgen, men har nog funnits gånger då hon stannat från en vecka till två veckor. :) Och gillar det då man ser henne så sällan att man faktiskt har tid med varandra då man ses. :)

Länge sen jag räknat medeltal! :)

Vecka 12 hade jag ett medeltal på 2,85. En aningen lågt om jag jämför med medeltalet jag som jag räknat år 2012, efter det har jag tydligen inte räknat och bloggen har blivit mindre skrivit också. :/
 
Vecka 13 hade jag ett medeltal på 3,28. Där hade det lite stigit från tidigare vecka. :) Och jag är helt nöjd. Kanske jag kommer in i detta med bloggandet igen. :)
 
Vecka 14 hade jag ett medeltal på 2,14. Och det är jag helt nöjd med också. Ser på statistiken att det nog finns de som kollar in min blogg. :)
 
Man får gärna lämna en kommentar eller har man några frågor får man nog ställa dem också. Skall nog komma igång med att sätta in bilder bara jag kommer mej att ta några bilder. :)

Funderingar!

Har en massa funderingar, men vet inte hur jag skall få ordning på det. En del med jobbet och en del med min chef som aldrig tycks ha tid att prata med mej. Så jag vet inte hur detta skall redas upp. 
 
Jobbar som stödperson och tycker det går helt bra iochförsig. Men då det kommer till epilepsi som flickan lider av klarar jag inte av den biten. Men jag vet att jag är ung och inte erfaren på det. Så jag stelnar som jag inte borde göra. Även under den senaste veckan har jag haft känningar av migrän för att jag stressar ifall hon skall få epilepsi anfall.
 
Ringde min chef idag, för att informera henne om detta med  migrän som jag upplever. Men det var som att prata med någon som inte lyssnade och någon som inte försökte förstå. Hon bara pratade på om något helt annat. Suck! Har inte gillat chefen då man inte kan prata med henne och hon lyssnar inte. :(
 
Så nu väntar jag på att få besked om fortsättning gällande jobbet. Kan hända jag får vänta ytterligare en vecka på det. Sker inte precis med någon fart och det har varit så nu sedan februari. Trött på detta väntande.... !

Glad påsk!

Nu är det då påsk. Tur de man har lite ledigt också. :) Har inte stora planer under påsken, men skall klippa en väns hår. :) Så skall jag antagligen klippa håret på en annan vän också. :)
 
Har inte bloggat på en hel tid igen, men det vet jag inte varför det blivit ogjort. Har tänkt på bloggen, men har inte fått det gjort. Kanske det är så att jag inte helt enkelt har lust att sitta vid datorn mera, men kan nog hända det kommer lite aktivare blogg tider. Får se det sedan.
 
Nu skall ni ha en bra och glad påsk. :)

RSS 2.0