18.4.2015

Nu har min pappa varit på besök, för första gången sedan vi köpte huset. Vi har nog bott i huset närmare ett år men pappa har inte tydligen varit något nyfiken. Eftersom han inte varit på besök tidigare. Han var senast på besök då vi ännu bodde på hyra, men någon exakt tid minns jag inte när han var. :)
 
Idag kom han till oss ca. kl. 11, men han hade nog startat väldigt tidigt eftersom han har en väg på 6 timmar att köra så ungefär 450km. Men han har en vana att starta tidigt och vara här i god tid på dagen.
 
Tyvärr har han också en vana att bara komma på snabba besök. Så han satte hos oss i ca. 2timmar varefter han startade in hemfärd igen. Han har alltid gjort på det viset, men vad gör man när man har en far som kört långtradare hela sitt liv så han är van att vara ute på vägen. Men man skulle nog vilja att föräldrarna båda kunde stanna längre då de kommer på besök.
 
Den goda sidan finns då mamma kommer är att hon stannar en längre tid. Ibland nog bara över helgen, men har nog funnits gånger då hon stannat från en vecka till två veckor. :) Och gillar det då man ser henne så sällan att man faktiskt har tid med varandra då man ses. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0