En ny bild på mej!

Jag efter att ha besökt frisören.. Luggen klippt och håret färgat :)

Älsklingens nya bil!

Honda Accord.

1 vecka kvar!

Nu har jag bara en vecka kvar av praktiken. :) Det har gått fort så man vill inte hinna med själv heller. :) Det har nog varit en annorlunda upplevelse med att vara som praktikant i hemvården än vad det är att vara som vikarie. :)
 
Vikarierade på en annan hemvård för ett år sedan. Det är nog inom samma kommun som jag varit, men så olika även för det. Då hade jag gått kortare tid i skolan när jag jobbade där, men det är alltid bra med olika upplevelser och erfarenheter. :)
 
Har skoluppgifterna så gott som under kontroll. Lite vill finnas kvar, men jag antar jag nog får dem färdiga innan vi skall vara i skolan, men det är först i mitten på maj. :)
 

Hej alla läsare!

Tänkte skriva lite på bloggen idag. Eftersom jag inte har något bättre för mej och så jag nu lite uppdaterar här också. :) Vill inte lämna bloggen helt på sidan om, men det har nu hänt så många gånger.
 
Tror inte jag har så mycket att berätta, men kan berätta någonting i alla fall. :) Så som det att jag har undan 4 veckor på praktik så det återstår 2 veckor till. Har inte kunnat förstå att tiden gått såhär fort. Tycker jag nyligen började min praktik på ett hemservice, men tydligen har det gått över hälften av tiden redan. :)
 
Kommer att vara en vecka i skolan nu ännu under vårens lopp, men det är inte så mycket kvar och det kommer att komma en massa skoluppgifter som skall göras över sommaren, men det kommer jag att hantera som de övriga uppgifter vi fått. :) Mitt sommarlov kommer att börja redan i mitten av maj. Skoj! :)
 
Har nog fått fixat sommarjobb, så det har jag undan. :) Kommer att sommarjobba på samma ställe som för ett år sedan. :) Tillsammans med de härliga dementa klienterna på ett demensboende i Malax. :) Så det skall nog vara toppen att ha sommarjobb på ett ställe där man nu varit sen man var där som praktikant. Där är jag inkörd och kan det. :)
 
Förra sommaren hade jag 30h/vecka, men nu skall jag vara anställd som heltidspersonal. Eftersom jag har utbildningen så gott som färdig. Så jag kommer antagligen att få börja som nattarbetare också och då kommer jag att ha tid med saker och ting på dagarna efter att jag först sovit en stund på förmiddagen. :)

Tiden går!

Oj så tiden går. Har haft körkort i fem år idag. :) Tänka sig att jag ännu minns då jag började bilskolan och hur nervös jag var då jag skulle köra bil för första gången. :) Det var någonting man inte hade gjort förut och då skulle jag köra med en Toyota Rav4. Så jag var nog regält nervös.
 
Jag fick köra 4 olika bilar under bilskoltiden. Och kan säga att det varit en bra upplevelse direkt från början då man inte tidigare kört någon bil. :) Jag hade inte kört en gång innan jag började på bilskolan. :)
 
Jag började bilskolan 1.10.2007, ett halv år innan jag fyllde och det var pappa som hade lovat att betala körkortet för mej. :) Så jag hade det bra som fick ta körkortet då jag var 18 år. :)
 
Jag fyllde nog i och för sig 18 på långfredagen 21.3.2008, så jag fick vänta på det att skriva teorin och köra upp. Så jag skrev teorin 28.3.2008 och hur det ville sig så fick jag köra upp 4.4.2008. Enkla datum att komma ihåg. :)
 
Gratulerar även grannen som föddes 4.4.2004. :) Det är ett perfekt datum, bara man mins 04 så är hela socialsignumet med det i tre omgångar. :)

RSS 2.0