Dimission!

I början av juni var jag och min sambo på en liten roadtrip till Södra Finland eftersom min bror tog examen och blev klar fordonsmekaniker. :) Så det var lite att festa med honom och tillika var det sista syskonet för mej som tog grundexamen. :)
 
Vi kom till mamma på fredagskvällen för at ställa i ordning inför festen på lördag och för att vi skulle hinna ta det lugnt innan festen. Så fredagen gick ganska fort eftersom vägen redan tog sina timmar. 
 
På lördag var det att ställa i ordning det mesta som skulle fram på bordet som skulle serveras. Gästerna kom kl.15 och då var det fullt hus en stund i alla fall. Så mot kvällsidan var festen förbi och min bror var nöjd. Så var det att äta och ta det lugnt för att orka köra hela vägen hem på söndag. :) 
 
Söndagen gick åt fort då man körde hem, men de är tur att vi tar alltid god tid då vi skall endera väg. Man får köra lugnt och stanna då man vill. Man behöver inte fundera att man skall vara framme i varkendera ända med klockslag utan man kommer då man hinner. :)
 
Bror min var nöjd med festen och således var det sista grundexamens dimission i vår familj bland syskonen. :)

Sommar semester!

Nu får jag njuta av sommar semster del 1 av 2. :) Har min semester delad i två omgångar eftersom jag inte är någon vidare semesterfirare då jag haft senast semester 2014. :) Så det passade mig och jag önskade själv att få ha det i två omgångar. :)
 
Nu har jag varit en vecka hos mamma och fått njuta av regniga dagar men det gör inget då man bara skall slöa och slappa för att orka i jobbet. :) Kommer att ha min andra semester vecka tillsammans med min sambo så den kommer gå åt att renovera huset. :) Fast sol har vi också hunnit ha :) 
 
Inge större planering har gjorts inför denna sommar. Några fönster som skall bytas och hjälpas till hos svärfar är allt som vi kommer ha på planeringslistan, sedan gör vi det som känns för och njuter av tiden som vi får vara lediga tillsammans.. :) De har ju inte hänt ofta att vi haft ledigt tillsammans så jag får nog njuta av den lilla tid vi är lediga tillsammans. :)
 

RSS 2.0