Sommar semester #2

Nu har jag haft min andra vecka semester så del 2 av 2 kommer nu :D Den semesterveckan var jag hemma med min sambo och en hel del fick vi gjort, trots att man inte hade så stora planer. :) Detta kommer att bli ett inlägg med både text och bilder :)
 
Under semester veckan hann vi faktiskt med en hel del, det handlar om att byta ytterdörr, fixa nytt postlådstak/postlådsrad. :) Och utöver det har vi hunnit med några väggar i huset som skulle fixas med gipsskivor. Så de sömmar mellan skivorna som skulle spackalas har vi fått gjort. :)
 
Ytterdörren har vi redan diskuterat i dessa år vi bott i huset men inte hittat någon dörr som vi skulle vilja ha. Men sedan såg min sambo att det fanns på K-Rauta special erbjudande en torsdag för en sorts ytterdörr. Men det var tyvärr en dörr/hushåll. Så min sambo ringde sin kompis som följde med och då fick vi skaffat två likadana dörrar.
 
Sedan kom vi på att vi skall flytta på postlådorna, eftersom tre andra grannar har postlådan i samma rad som vi så det verkade bra att flytta på det. Och så kommer det bort från "vår" tomt. Det har nog varit på statens sida men postbilen måste in på vår gård då de hämtar posten och andra som skall ha namnet skrivet i konditionslådan. Så vi diskuterade med grannarna och kom överens om att flytta postlådorna vid sidan om cykel- och gångbanan som finns precis vid vår infart. :) Kommer en före och en efterbild, men har inte lådorna fastmonterade eftersom namnen syns.
FÖRE BILD
EFTER BILD
 
Och rummet som vi fixade kommer jag skriva mer om sedan då det är aktuellt :)

RSS 2.0