Lycklig!

Skrev tidigare att jag var på jobbintervju, men blev lycklig då de ringde och sa att jag fått jobbet. Det var i och för sig tre olika jobbtjänster så något detaljerat vet jag inte ännu. Som med timmar, men det vet jag att ett kontrakt som sträcker sig till augusti 2014 har jag fått. :)
 
Kan inte beskriva känslan jag fick då de ringde. Kunde bara vara glad att nu börjar det se ljust ut för framtiden. Kanske man får jobb en längre tid framöver. Detta privata äldreboende som jag sökt till skall under nästa år någon gång ändras till kommunalt äldreboende så kanske man får stanna i huset länge. :)
 
Nu kan man fundera på framtidens saker. :) Kanske så småningom se på ett hus och fundera på familj, men det tar nog en tid innan något är bestämt. Kanske man till och med njuter av hegen innan jobbet kallar på måndag. Skall vara intressant att börja på ett nytt ställe och få prata finska om dagarna. :)

Jobbintervju!

Kontraktet på det nuvarande jobbet tar slut på söndagen. Så kanske jag nu får ett heltids jobb från ett boende en bit ifrån oss, men vägen ställer inte till med problem. Man har kört längre och mindre vägar. Denna väg som eventuellt skulle gälla är bra omskött och asfalterad. :)
 
Har sökt jobb på en annan ort än där jag bor. Det handlar om ett finskspråkigt boende i Laihela. Så kanske man skall hålla sig positiv, iallafall kom jag mej ändå till intervju. :) Det tycker jag är bra! Vet inte hur många sökt jobbet eller hur många de tog på intervju, men är stolt av mej själv. :)
 
Ifall det inte skulle bli detta jobb har jag ett vikariat på Malax kommun som skulle gälla fram till jul eller efter jul. Så jag kan lugn konstatera att arbetslös blir jag inte. Sköter man sig så får man nog jobb. :) Och jobbet jag nu håller på med är biträdes uppgifter, men försöker komma in och jobba som närvårdare, bättre betalt. :)
 
Men nu får man leva på hoppet fram till nästa vecka. Kanske man hör någonting imorgon, men det kan ta till början av nästa vecka också. Men man får se och följa med. Älsklingen stöder mej hur det än går. :)

Nu gäller bara sambo!

Nu gäller det bara sambo som står i bloggnamnet. Tog min examen som närvårdare i oktober, men fortsätter skriva på denna blogg. Slutar inte med den, men den kan vara en aningen tyst då jag inte har så mycket att skriva nu just.
 
Har haft mitt examensbetyg nu i en månad och lika konstigt känns det ännu, men kanske man blir van. Har sökt jobb, men skriver inte mer om det innan det blivit något svar och hur det gått. Kanske man får jobb eller så får man fortsätta som vikarie, men skall nog uppdatera bara jag vet mera.
 
Kan hända som sagt att bloggen blir lite på paus nu, fast det har den varit nu en tid redan. Har som inte haft lust, tid eller ork för det. Men det får tiden visa. Kanske jag blogagr mer bara jag vet vad jag skall göra och hur det ser ut i framtiden.

RSS 2.0