5 och ½ år!

Tänka sig att vi varit tillsammans i 5 ½ år. :) Tiden den rusar iväg och mycket roligt har vi fått uppleva tillsammans. Tänka sig hur det gått under vårt förhållande.
 
2år tillsammans och vi förlovade oss. Det bästa som hänt på exakt rätt tidpunkt.
 
2 ½ år bodde vi på avstånd av vår tid tillsammans, och vi mötte varandra bara på längre ledigheter. Min sambo var 17år då vi blev tillsammans. :)
 
Nu har vi bott tillsammans i 3år som gått väldigt bra. :) 5år tillsammans och vi köpte vårt gemensamma hus. Där vi får planera och bygga så det blir vårt drömhus.
 
Även bröllop har varit på tal, men det kommer senare. Det är inte aktuellt under det närmaste året, men väntar man på något gått så väntar man aldrig för länge. :)

Måste skriva av mej!

Jag är helt otrligt förvirrad nu denna gång jag skriver av mej. Vet inte var annars jag skulle skriva av mej än här på bloggen, igen. Jag är bara så frustrerad och irriterad. Suck
 
Min mamma har 10 katter och alla hålls på egen mark. Nu har jag lärt ut mina katter och de gillar verkligen det, men jag har ut mina katter bara då jag själv är hemma. Skulle inte våga lämna ut dem då jag är på jobb eller någon annanstans.
 
Nu har jag en sådan fråga, att skall man ha sina katter på egen mark eller får de faktiskt springa löst på andras mark? Med hundar är det så att man skall ha de på egen gård, men gäller samma för katter. Jag ogillar då folk tar katter, men kan inte tänka på hur man skall ha dem.
 
Jag kom på en okastrerad katt på min tomt, detta resulterade i det att mina egna katter började slåss med varandra och flickkatten var markerad av den främmande katten (min flickkatt är kastrerad) . Mina katter har varit inne i 3år och nu tänkte jag att då vi har en gård där katterna kan vistas så vill jag absolut inte ha här andra katter. Har inte ut någon kattmat som lockar andra katter.
 
Kan inte folk kastrera sina katter eller tror de att katterna får gå hur de vill. Suck. Dettä är så otroligt löjligt, jag vet men jag vill inte att mina katter skall bli bortskrämda från egen tomt av en katt som man inte vet var den hör hemma. Men mina katter är mina djur och jag vet de hålls på egen gård!

Mina katter

De är 3år. Tiden går fort.

Svar till frågor från frågestunden #1

Nu har jag fått in 3 frågor på min frågestund så nu skall jag svara på dem.
 
1. Vill du ha barn, och när?
 
Svar: Jag vill ha barn och det har varit diskussion med sambon om detta också, tidpunkten kan jag inte svara på eftersom man inte vet när man lyckas pricka rätt tid av månaden. Hoppas verkligen att barnen kommer snart. Bara det ekonomiska är tryggat. :)
 
2. Var har du sökt jobb?
 
Svar: Jag har sökt jobb i Vasa, eftersom jag bor 20km utanför Vasa. Så ansåg det är passligt avstånd. har 30km till mitt nuvarande jobb.
 
3. Bröllopsplaner?
 
Svar: Jadå, bröllopsplaner finns och en del nerskrivet samt bestämt. Datumet har vi också klart, klänningen har jag hittat och sambon är med på detta. Var vi skall ha festen är klart och gästlistan är på bra gång. Så bröllop planeras här nog. :)

Frågestund!

Antar jag inte haft någon frågestund på bloggen så tänkte kasta in ett. :)
 
Det har hänt en hel del i mitt liv på en kort tid och funderar nu om någon har något de vill fråga. :)
 
Svar kommer vartefter det kommer frågor, helst svarar jag på flera frågor per inlägg men om det inte är möjligt så svarar jag på dem då de kommer. :)
 
Så vi låter frågestunden starta! :)

Spännande tider pånytt!

Fick lust att skirva av mej lite och bästa stället att göra det är här på bloggen. :) Jag är så ivrig, men hur jag skall formulera det känns lite svårt, men nog skall jag få det ut ur mej i text. :)
 
Nu råder det spännande tider för mej pånytt. Har nämligen ansökt om jobb och denna gång gäller det fastanställning. Eftersom kontraktet jag har på nuvarande jobbet är vikariat så har jag ansökt om nytt jobb som jag hoppas skulle vara sista jag ansöker om. :) Kontraktet jag har nu är till 31.8.2014. Så det passar så bra med detta jag ansökt eftersom jobbet börjar i slutet av augusti eller början av september. :)
 
Tjänsterna jag ansökte till var heltid och deltid = 75%. Dessa är kommunala på ett äldreboende på en annan ort än där jag bor. Har gillat att jobba på en annan ort än där jag bor. Man kan bo, leva och handla på egen ort medan man jobbar på en annan ort. :) Man möter inte på anhöriga då man är på fritid som är positivt. :)
 
Även hur bra vi har det nu när vi har lägenheten renoverad vill jag också berätta om. Gillar huset vi köpte, trivs bra och det är ute på landet så man får njuta av sena kvällar ute på gården med vänner. Hade en mindre form av inflyttningsfest för någon vecka sedan och det gick bra. Spelade ett sällskapsspel som heter "Ska vi slå vad". Det finns olika uppgifter man skall göra och motspelarna satsar då pengar och sätter "ja" eller "nej"- kort uppochned så den som utgör uppgiften vet inte vad motspelarna tippat på.
 
Kvällen gick bra och vi fick många goda skratt. :) Efter spelet satt vi bara och pratade. Tyckte det var en lyckad, lugn och rolig kväll. Kan ta en sådan kväll pånytt. :)

RSS 2.0