Det blev inget av!

Jag hade tänkt att början av hösten nu skulle vara lugn, men jag missade med det. Vi har tydligen inte tentor under denna period, men för det har vi stora grupparbeten och egna arbeten så man hinner inget på fritiden.
 
Haft besök av lilla L med familj idag. De hade L´s dop igår, men jag får korsstygnet nästa vecka som var menat till L som dopgåva. Men tur L´s mamma M försod att det inte har kommit fast det stod 1-2veckor för leverans, men det var nog långsammare för det. Och inte kan jag göra något om inte Ateljè Margaretha håller sina löften. :( Besviken!
 
Kommer att jobba med skolarbete ännu nästa vecka, men imorgon skall vi med klassen och inom rehabiliterings grunderna och simma till Vasa simhall. :) Kommer att bli kul att få göra någonting som har med rehabilitering att göra. För det är allt vad man gör och rör på sig som räknas som rehabilitering. :)
 
Älsklingen börjar på sin nya arbetsplats imorgon. Han sitter och väntar på det redan. :) Det är nog länge sedan älsklingen har bytt jobb plats, men nu skall ha ta ett steg mot ljusare framtid. :)

Vasa centrum!

Skall snart åka iväg med en kompis till Vasa centrum. Skall inhandlas några böcker till skoluppgifter och lektioner. :) Och sedan vet jag inte på vilka andra ställen vi skall springa. :) Kommer bli så kul att åka in till stan. :)
 
Kommer nog antagligen in några bilder idag också. :) Men det skall jag säkert fixa senare ikväll. :) Eftersom jag kommer att ha fullt upp efter stads resan. Kommer att vara på födelsedags kaffe ikväll också. :)

Svärmor fyller år idag! Grattis! Så vi skall nu i alla fall på kaffe till henne, men hon pratade igår om mat också så kan hända vi äter där hos dem också. :) Så skall bli riktigt kul dag fast man har ledigt från skolan. :)
 
Väntar även på min beställning från Ateljé Margaretha. Har beställt lite handarbeten igen, då det nu kommer hösten och kalla kvällar så kan man unna sig med lite handarbete. :) Och så har jag beställt en dopgåva till kompisparets lilla son. :) Så det skall bli kul me handarbete igen. :)

Första veckan!

Nu har man överstökat första skolveckan. Det känns nog skönt att vara tillbaka i skolan. Har så saknat dessa skoluppgifter, men att vi redan fick två skoluppgifter förvånar mej inte alls. :)
 
Skall börjas på med det samma. Har en uppgift var man skall svara på frågor och ta reda på en massa, men den skall inlämnas som en portfolie. :) Kommer bli jätte kul att få lämna in den i sådan form ibland, så det få finnas broschyrer m.m. i det. :)
 
Har påbörjat portfolion, men har bara planerat hur den skall se ut. :) Annars vet jag inte ännu vad jag skall skriva och hur jag skall skriva. :) Kommer nog att bli bra bara den blir klar. :)

Hösten kommer!

Nu har jag haft min sista sommarjobbs dag! Det var på fredagen den 31.8.2012, men jag kommer att jobba helger på samma ställe där jag har jobbat nu hela sommaren. :) Härligt då de vill ha mej ännu som helg arbetar samt som vikarie. :)
 
Imorgon kommer skolan att börja igen. Kommer att bli så kul att få träffa sina klasskompisar. :) Har inte sett någon av klasskompisarna på hela sommaren. Har bara jobbat så det har inte riktigt funnits tid till någonting. :(
 
Nu skall det ändras, kommer hoppeligen att ha mera fritid. :) Eftersom vi kommer att ha uppgifter och tentor, men där emellan hoppas jag att det finns tid för en själv och vänner. :)

28.8.2012!

3år och 8 månader tillsammans med härligaste älsklingen min. :) Oj så tiden rinner iväg. Märker bara att det har gått fort och dagarna bara kommer då vi har varit ihop en viss tid. :)
 
1år och 8 månader förlovade. Tänka sig att det är så länge sedan vi var på hotellet. :) Saknar hotellet där älsklingen friade, men kan hända vi påminner oss om den kvällen med att själv åka till hoteller på vår 4-års dag. :)
 
28.8.2012 fyllde även min lillebror 21år. :) Grattis lillebror på din dag!
 
23.8.2012 fyllde min yngsta lillebror 15år. Jag som minns då han var nyfödd och liten. :)

RSS 2.0