Det blev inget av!

Jag hade tänkt att början av hösten nu skulle vara lugn, men jag missade med det. Vi har tydligen inte tentor under denna period, men för det har vi stora grupparbeten och egna arbeten så man hinner inget på fritiden.
 
Haft besök av lilla L med familj idag. De hade L´s dop igår, men jag får korsstygnet nästa vecka som var menat till L som dopgåva. Men tur L´s mamma M försod att det inte har kommit fast det stod 1-2veckor för leverans, men det var nog långsammare för det. Och inte kan jag göra något om inte Ateljè Margaretha håller sina löften. :( Besviken!
 
Kommer att jobba med skolarbete ännu nästa vecka, men imorgon skall vi med klassen och inom rehabiliterings grunderna och simma till Vasa simhall. :) Kommer att bli kul att få göra någonting som har med rehabilitering att göra. För det är allt vad man gör och rör på sig som räknas som rehabilitering. :)
 
Älsklingen börjar på sin nya arbetsplats imorgon. Han sitter och väntar på det redan. :) Det är nog länge sedan älsklingen har bytt jobb plats, men nu skall ha ta ett steg mot ljusare framtid. :)

Kommentarer
Postat av: Eleonore- Kokboksutmaningen

Så tråkigt att dopgåvan inte hann komma, men tur att de förstod iaf! Låter som en jättefin gåva iaf :)
Hoppas dopet var fint, kramar

2012-09-17 @ 20:50:08
URL: http://fikamed.wordpress.com
Postat av: Eleonore- Kokboksutmaningen

Vi ska ha dop för Elsa den 13 oktober så det börjar närma sig :) Ska börja baka lite inför det i helgen!
Hoppas du får en fin helg! Kram

2012-09-20 @ 19:09:32
URL: http://fikamed.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0