Badrummet!

Nu har jag tagit bilder på badrummet, men det är inte fullständigt färdigt då elekticiteten inte är kopplad ännu. Och det är bara en bisak. :) Har haft tre lediga dagar, men vad har jag gjort de dagarna? Jo haft feber och fått en otrolig förkylning nu mitt i allt. Men nu skall jag visa er badrummet. :)
 
Här är en förebild på rummet som nu är vårt badrum. Detta är från bilderna under konditionsgranskningen. Så vi hade tvättmaskinen och torktumlaren i detta rum ända tills nu. Men vi gillade inte bastu och dusch i samma rum så duschen fick flytta ut. :)
 
Här har vi nu vår nya dusch-hörna om vi så kan kalla det. Precis bredvid bastudörren. :) Svart kakel på golvet och vitt med svag mönstring på väggen. :)
Även hörnet som tidigare hade vedlådan har fått nytt lyft. Det kom in ett tvättfat med lådor, handlad på Ikea och skåp bredvid. :) Listen är inte fastmonterad därför tejpen. :)
Även lite kontrast  väggen finns, det blev en svart rand. Som var planerad under fönstret men gick inte ihop med golvets fogar så vi flyttade på det. :)
 
Bastun är på gång och det är inte mycket kvar där så det kommer bilder inom en snar framtid. Därför trasan på bilden och dammsugaren. :)

Frågestund!

Eftersom jag inte har någor nytt att skriva om och inte hunnit ta några bilder på renoveringen så tänkte jag det skulle få vara en frågestund emellanåt.
 
Så den som vill och kanske har något att fråga, var så goda.

Blogg-paus!

Det har varit paus på bloggen pga att jag inte haft intresse eller ork att skriva, vet att jag skrivit länge sen. Så det stör inte mej om jag bloggar mer sällan, men om det dyker upp något intressant så bloggar jag.
 
Skall nog blogga om duschrummet som nu äntligen är färdigt, men har inte kommit mej åt att ta några bilder så det skall jag nog göra då det känns att jag vill. Inte vill jag heller pressa på sambon för att jag skall få bilder till bloggen. Så det kommer med tiden. :)
 
Nu har vi faktiskt haft kall vinter. Som bäst var det -30 grader i Österbotten på morgonen. Men detta var för en vecka sedan, nu är det redan lite varmare, men ändå kring -10 grader på dagen. :) Så tur man var ledig då det var som mest köld. Nu har jag jobbat så gott som varje dag då jag var ledig mera förra veckan. :)
 
Tog några häftiga bilder idag på is som frusit på fönstret så detta inlägg får sluta med dessa bilder. Återkommer då jag har lust att skriva. :)
 
 

RSS 2.0