Sommarjobb!

Idag skall jag och skriva på arbetskontraktet inför sommaren. :) Kommer att jobba på ett äldre boende, som jag nu har praktiserat på en vecka. :) Jag trivs och tycker om klienterna samt arbetskamraterna. :)

Ringde nyligen till arbetsledaren som har hand om kontrakten. Så jag skall och skriva på nu idag på eftermiddagen. :) Det skall bli kul att få pappret i handen som man skriver under. Så nu kan jag glatt säga att jag kommer att ha sommarjobb hela sommaren. :)

Som sagt har jag avrit på praktik snart en vecka på boendet där jag skall sommarjobba. :) Så jag kommer att vara inlärd där innan sommaren börjar. Och sedan är det bara att börja jobba. :) Kommer att börja sommarjobba redan från den 4.6 till och med 26.8. :)

Shopping!

Fick min första lön från kommunen för de första 10 dagarna jag var på jobb och nu kunde jag åka för att shoppa med älsklingen. Vi åkte till Seppälä. :)



Kollade på denna kjol redan på internet och idag köpte jag den för att ha någonting på sommaren. :)
Pris 19,95€ i Seppälä



Denna kjol är likadan som den gröna, men ville ha en annan som var i annan färg. Försöker få mitt klädskåp i en annan färg än svart. :)
Denna hade även pris 19,95€ i Seppälä



Tubtopp. :)
Pris 9,95€ i Seppälä



Topp
Pris 9,95€ i Seppälä



Topp
Pris 9,95€ i Seppälä

Köpte även ett par trosor och bh, men sätter inte upp bild på dem. Köpte nog sockor och två andra tröjor som ena är röd och den andra vit.

Helheten kostade 112,50€ i Seppälä, men det gör inte så mycket. Är nöjd med inköpet och skall ta en annan runda för att köpa byxor och caprin till sommaren. :)

Medeltal!

Nu har jag räknat vecka 13 medeltal som blev så mycket som 8.57. Nu stiger mitt medeltal som jag vill, men jag vill också att det skall variera. :)

Kommer nog att blogga bara jag har tid. Denna helg kommer jag att jobba ännu, men sedan kommer det en lugnare period eftersom vi skall ha praktik. :)

RSS 2.0