R.I.P

Idag 27.6.2015 har min morfar somnat in. Kommer att finnas som en stjärna på himlen och som en skyddsängel. Tänkte inte skriva detta först nånstans, men med en tanke på att sätta det på bloggen eller facebook, känns det bättre att skriva om det här.
 
Jag har inte träffat min morfar på ett år pga. att jag bor långt ifrån dem, men har haft kontakt med dem via telefonen. Då jag var hemma hos mamma i maj låg morfar på sjukhus och var dålig så jag ville inte anstränga honom nåt extra. Eftersom de hade då börjat med leukemibehanling åt honom.
 
Och då han låg på sjukhus verkade han ändå relativt i bra skick, även då hade man en tanke att han klarar detta över sommaren, men det gick fortare än vi kunnat ana. :( Så på sätt och vis harmar det att jag inte hann och hälsa på, men på sätt och vis var det bra. Det var ju en massa släkt hos honom dendär veckan i maj så det hade han mycket att orka med.
 
Har bilden av honom i minnet som aldrig förvinner. Och den bilden är då han ännu var hemma och i relativt gott skick. För nu om jag skulle ha hälsat på hos honom på sjukhuset skulle jag bara sett en person som varit min morfar men som förändrats i utseende väldigt mycket. Det är alltid lika hemskt att hälsa på när de är på sjukhus och då det var folk där hela tiden så ville jag inte anstränga honom mer än nödvändigt. :(
 
R.I.P. Morfar 1933-2015

Blomrabatt!

Detta är en bild från min blomrabatt. Det var väldigt vackert då gult och rosa blommade tillsammans. Visste inte det var gula narcisser och rosa tulpaner där. Har även vita narcisser på gården. :)

Orkidé!

Min orkidé blommar för första gången sedan jag fick den. Denna blomma fick jag i födelsedags present.

RSS 2.0