Praktik!

Känns som jag inte har någon fritid alls. Har massor som skall göras och så skall man ännu vara på praktik så jag tycker minadagar går något för fort. När man kommer hem om dagarna sätter man sig vid datorn, men det gör man bara för att få undan hemtentor och distansuppgifter som skall göras.
 
Har haft lite jobb nu på sidan om praktik så jag åker oftast på praktik till morgonen, men kvällen jobbar jag nog. Eftersom man inte kan säga nej när de ringer och frågar om man har möjligt att ställa upp som vikarie och så har man en aningen brist på pengar. Så all jobb är välkommet. Har bilen som också skall fixas till besiktning så jag måste få den fixad. Men som vanligt dyker det upp mera fel på den än vad man räknat med. :( *SUCK*
 
Har även hemtentor som skall göras och distansuppgifter eftersom vi är så lite i skolan. Men skall försöka på mina lediga studer uppdatera på bloggen. Kan inte säga hur ofta detta sker, men som jag nu har planerat timlistan inför 3 återstående praktik veckor så har jag för det mesta bara morgonskift. :)
 

Önskar alla mina läsare en GLAD PÅSK! Kan hända jag skulle hinna in på bloggen, men som sagt har jag tagit emot jobb som fanns över påsk för all inkomst är mer än välkommet. :)
 

Bloggen haft en ofrivillig paus!

Har haft delvis fullt upp. Har inte precis jobbat under februari, men har haft annat att göra. Till och med mamma var på besök närmare en och en halv vecka när de hade sportlov. :) Så när mamma var här ville jag inte tillbringa tiden vid datorn. Har 500km mellan oss med mamma i väg, så man skall ta för sig att umgås med mamma då man kan. :)
 
Nu har jag haft skola en vecka och man känner sig så otroligt pumpad med en massa teori. För vi hade lektioner varje dag och två tentamen. :) Första tentamen var läkemedelsräkning som vi hade på torsdagen. Jag klarade det med första försöket och fick ett fullständogt läkemedelspass. :) Andra tentamen hade vi igår och det var anatomi. Fick svar på e-mejl av läraren att jag var godkänd i denna också. Vilken lättnad. :)
 
Nu kommer 6veckor framöver att bestå av praktik. Skall följa med hur de jobbar på etyt hemservice som jag inte varit på någongång. :) Även att göra skoluppgifter som vi fått kommer tiden framöver att bestå av. Har fått en massa distansstudie uppgifter igen. Nästa gång man skall till skolan är i mitten på maj varefter man har sommarlov och får börja sommarjobba. :)
 
Försöker hålla bloggen mer uppdaterad här efter. Kommer även att berätta om lärdomsprovet vi skall ha med en mindre grupp från klassen i början på april. :)

RSS 2.0