Sommarjobb!

Har jobbat heltid hela sommaren. Så det har funnits 8timmars morgon- och kvällspass samt nattarbete. Jag har inte haft mycket ledig tid. Inom vården brukar lediga dagarna vara mitt inne i veckan eller i början av veckan. Så då min sambo har varit ledig torsdag till söndag har jag jobbat. Hör har vi inom vården att man har 1 ledig helg och jobbar 2 helger på en 3veckors lista.
 
De lediga dagar jag hade gick till att sköta hemmet och bara ta det lugnt. Och när jag hade vaknätter så sov jag några timmar efter sista vaknatten, men ändå var det svårt att ställa om kroppen för det. Det kommer man att vara van med, men nu då jag jobbade bara sommaren så var det en kort tid att anpassa kroppen för denna påfrestning.
 
Sambons farfar blev inskickad på sjukhus i slutet av juli, så vi ahr ställt upp för dem och så har vi varit på kalas samt bröllop i sommar. Hade önskat ledigt en lördag då vi skulle på ett kompispars bröllop. Det var roligt och kommer att skriva mera om det senare. Och så har jag svärmor som fyller 50, men vi firade henne redan i mitten av augusti eftersom det passade alla då. Själv jobbade jag morgonpasset denna dag och vi kom med min sambo lite försenade till kalaset, men det hade vi informerat dem så de behövde inte vänta på oss.
 
Fler inlägg kommer under helgen eller inkommande vecka. :)

Fartfylld sommar!

Bloggen har blivit på sidan om nu hela sommaren. Har inte haft tid att blogga, men skall nog skriva kort om sommaren i nya inlägg. Har inte hänt så mycket, men lite i alla fall. Mest har jag jobbat så därför har bloggen blivit på sidan om. :/
 
Nu skall jag berätta att jag haft min sista nästudie vecka i skolan, vilket för sig är väldigt skönt, behöver inte till skolan mera förutom och skriva under betyget i oktober. Nu är det praktik i 6 veckor som gäller. Sedan är man kalr närvårdare. :) Fort har denna tid gått. :)
 
Så slutrakan med skolan närmar sig och jag skall in till äldreomsorgs ledaren för att prata om jobb om det finns i höst då jag blir klar. Tänker försöka mig ut i arbetslivet så fort som möjligt. :) Kanske jag får jobb i hemkommunen. :)

RSS 2.0