Vardagen rullar på!

Här hos oss händer det inte mycket. Lugn och skönt. :) Vardagarna rullar på som vanligt. Jobbar en hel del, men har några lediga dagar som jag bara njuter av. Ensam på veckorna och helgerna har jag hem sambon och då gör vi något smått.
 
Jobbar på samma ställe ännu till årsskiftet, men sedan vet jag inte hur det ser ut. Har arbetsansökningar till olika ställen som jag skickar för jämna och hoppas de snart skall sätta ut tjänsterna på det nuvarande stället så jag kan söka till dem också. :)
 
Vi har börjat ta mått och planera smått vad vi skall ha i det stora utrymmet som finns i vårt hus. Har nästan för klart vad som skall in där, men måste mätas och ritas så det blir bra. Husritningarna sitter vi och väntar på, men sakta och säkert blir det nog av. Kan inte göra så mycket innan vi fått bygglov och till det behöver vi en massa ritningar. Suck.
 
Annars har vi inte gjort så stora saker. Rullar på sakta, men skall nog få det gjort med tiden. Kommer nog bilder bara vi kommer så långt att det finns något nytt att visa. Sambon har även beställt hem den öppna spisen som vi vill ha i vargadsrummet. :) Nu sitter vi och väntar på den för efter det antar jag det går framåt. :)

Höst!

 

Soffan!

En stor och rymlig soffa. Ångrar inte inköpet av denna. Behövdes och katterna njuter. :)

RSS 2.0