Överraskning efter jobbet!

En kväll när jag kom hem från jobbet, måste ha varit en lördag. Så hade min sambo lagt igång bastun så den var varm precis då jag kom hem. Så det var riktigt skönt att få gå i bastun och slappna av. :)
 
Efter det hade han en överraskning i vardagsrummet när vi kom från bastun. :) Han hade köpt en film och annat gott för att vi fick ägna tid för varandra. :)
 
Detta hade han fixat till oss. :)
Även jordgubbar och vindruvor med grädde. Gott var det! :)

Praktik!

Nu har jag avklarat första veckan på praktiken. Är på ett demensboende med jätte härliga klienter. :) De är så olika och unika allihop på sina sätt. :) Gillar nog dementa helt massor. :)
 
Idag börjar andra veckan på praktik. Kommer så att vilja jobba med dementa i framtiden. :) Jag vet inte varför jag så gillar dementa, men de tar en tag i sänder och är på glatt humör dagligen. Kanske för att de inte minns vad som hände dagen innan så de lever i nuet och kanske lite i det förflutna. :)
 
Igår firade vi farsdag! Så jag och min sambo samt hans bröder var hem till mina svärföräldrar på mat och sedan kaffe med tårta. Det var gott och man kan nog säga att det är skönt att få komma till ett färdigt matbord. :) Efter svärföräldrarna besökte vi min sambos farföräldrar. Gillar min sambos farmor. Hon är så snäll och gullig. :)

Är nog i liv!

Tänkte skriva nu när jag har tid. Så att alla vet så är jag nog ännu i liv. Har bara haft en massa på gång så jag inte hunnit blogga så mycket precis. Men skall förklara vad som har pågått och hur jag annars mår. :)
 
Såg att det var rätt länge sedan jag gjort något inlägg här på bloggen, så exakt allting tror jag inte att jag minns vad jag gjort, men höstlovet som är bland sista inlägg gick till ett stort skolprojekt. Det var ett stort arbete som vi skulle göra och det tog 4 hela dagar för mej att skriva arbetet. Det blev ett resultat på 16sidors arbete. :)
 
Veckan därpå, vecka 43, onsdagen den 24.10.2012 var jag in på Vasa Centralsjukhus för ingrepp på hjärtat. Låg på inremedicinska polikliniken, som var avsett för hjärtpatienter. Kom in till avdelningen kl. 7.00 på morgonen, de tog blodprov och hjärtfilm på mej. In på själva ingreppet till operationssalen var jag halv 11 samma dag. Ingreppet tog 2timmar. Ingreppet gjordes via titthål i ljumskan med katetrar i blodådra.
 
Jag hade en extra bana i hjärtat som gjorde fel information till hjärtat så det senaste ½år har jag haft en vilopuls på 100slag/minut, den skall egentligen vara 60slag/minut om man har en ideal puls. Så min var aldeles för hög och då extra banan hamnade i kläm var pulsen 211slag/minut eller mera.

Efter ingreppet var jag sängliggande i 5timmar. OBS! Hade inte ätit någonting på morgonen onsdagen den 24.10, med andra ord hade jag ätit kvällen innan. När jag äntligen fick stiga upp för att gå på toaletten klockan 17.25 var det en aningen snurrit och svagt i min kropp, men ingen vårdare följde mej till toaletten. Men jag hade min mamma med så hon lät inte mej gå ensam.
 
Från tjugo i sex på kvällen till torsdags morgonen var det bra om jag bara kunde ligga i sängen och vila mej. Så jag stannade på sjukhuset över natten. På torsdagsmorgonen fick jag åka hem när min sambo och mamma hämtade mej från sjukhuset. sedan var jag sjukskriven en vecka, men jag är nog öm ännu och måste ta det lugnt.
 
Nästa vecka gäller praktik! Jihaa! :)
Blev ett långt inlägg, men hoppas ni som vill orkar läsa detta. :)

RSS 2.0