Skoluppgifter!

Nu har man då varit en vecka ledig från skolan, men det känns som inte att man varit helt fri från skolan. Har haft en massa distansuppgifter och en hel del har jag kvar även om jag gjort några redan. Kanske jag skall ta och göra klart alla distansuppgifter så jag får sätta mej ner med lärdomsprovet.
 
Har haft att göra 3 kompendier med var och en med 5-7 uppgifter. Har fått gjort 2 av 3 nu på en vecka. Skall sätta mej med sista kompendiet denna vecka så jag får bort dem först. Sedan är det att ta itu med anatomi om lungorna, skicka det till kompisen jag jobbar med och hoppas hon sätter ihop arbetet och skickar det till läraren. Men hon vet att om hon känner sig osäker med att sätta ihop arbetet så kan hon skicka det tillbaka då jag kan sätta ihop arbetet och skicka till läraren.
 
Jag skulle så vilja sätta mej ner med lärdomsprovet och pyssla inbjudningskort och göra upp ett skelett för planen också, men jag vet inte hur det skall gå. :) Tycker jag bara hela tiden har någonting annat som skall vara gjort. :) Men kanske som tidsfördriv går det bra att pyssla lite exempel inbjudningskort. :)
 
Och så har jag alltid mina otaliga handarbeten som lockar mera än skoluppgifterna. Sitter nu och då bara och syr. :) Vill ha tankarna på annat också än skoluppgifter. :)

RSS 2.0