4år!

Idag har jag och min älskling varit tillsammans i 4år. :) Det känns som en liten evighet, men det känns på samma också väldigt bra att vara tillsammans med min älskling. :) Jag skulle inte byta min älskling till någon annan. :) Han är min nu och för alltid. Enligt våra planer inför framtiden ser det ut som det håller alla väder och strider. Inte för att vi skulle ha haft någon större strid på våra 4år. ;)
Vi har även varit förlovade i 2år. :) Tänka sig, för två år sedan bodde jag ännu hemma hos min mamma i Nyland, men idag har jag varit förlovad i 2år och sambo med min underbara älskling i 1½ år. Tänka sig att det är två år sedan jag och min älskling tillbringade ett dyng på hotell. :) Det var nog en tid sedan, fast det känns som igår. :)

Julafton!

Imorgon är det julafton, men det känns inte så speciellt iår. Då man skall hem till svärföräldrarna på mat på förmiddagen, det blir antagligen gröt, men gått sällskap är det ialla fall. :)
 
På kvällen skall jag fira jul på jobbet med de härliga äldre mäniskorna. :) Det skall vara en omställning att vara på jobb julafton. :) Men det vet ju pengar och erfarenhet. :) De har frågat mej redan i oktober om jag kan jobba julhelgen, så sa jag att det passar nog bra. Vem vet hur vi firar nästa jul. :)
 
Kommer att jobba även juldags morgongen. :) Men det gör inte så mycket. Man kan prova på att jobba större helger nu när man är ung och är justerbar. :) Sedan i framtiden vill man vara julen hemma med familj och övrig släkt. :)
 
GOD JUL ALLA! :)

GOD JUL!

God jul alla läsare. Nu kommer det bilder på det som jag varit upptagen med! :)
 
Denna har jag sytt till en kompis som inte har ro att sitta med korsstyng och så har hon lite hinder att sy.

Lilla L´s lapptäcke!

Jag virkade ett lapptäcke till en kompis som fick förra sommaren en liten gosse. :)
Passade precis i vagnen fast jag inget mått hade heller. :) Tog och virkade detta med ögonmåttet. :)

Bloggen varit på paus!

Har märkt här att bloggen varit på paus fast det inte skulle vara så, men jag har haft ett och annat att göra och då  jag har älsklingen hemma vill jag umgås med honom och inte med datorn. Och förutom det har jag haft fullt upp med praktiken. :)
 
Jag har nu varit på praktik i 4veckor, så det är bara 2veckor som återstår. Denna vecka är nog kortare än dom andra eftersom vi på torsdagen firar Finlands självständighetsdag, men skall mysa med älsklingen för nu har han varit på jobb sen igår och kommer hem imorgon. :) Så jag vill vara med honom också. :)
 
Kommer att försöka blogga aktivare, men då jag har kvällskift så hinner jag knappt någonting. Stiger upp, gör mej klar och så är klockan redan så mycket att man får åka iväg så man hinner i tid. Sedan kommer man hem kring kl.9 och då orkar man inte mera. :(
 
Har inte heller haft lust att sitta vid datorn. :) Har som minskat med dator användandet, men kanske det ännu kommer med tiden att man sitter vid datorn mera. Har märkt att då vi har skoluppgifter avtar lusten att sitta vid datorn. När man ändå måste skriva alla skolarbeten på datorn. :/
 
Har snart mitt handarbete klar så skall jag visa bilder på den här på bloggen. :) Då lusten att sitta vid datorn avtog har jag börjat sy en jullöpare till mej själv som jag vill ha klar till julen. :) Annars också har vi haft fullt upp på helgerna, men det kommer senare vad vi sysslat med på helgerna. :)

RSS 2.0