Promenad!

Var ute i solskenet och gick en rätt lång promenad igår. Det var riktigt skönt att gå eftersom solen värmde och jag kände hur jag avr i behov av att få gå ut i de friska vårvädret. Vi har nog fått snö här nuu på någon dag ganska mycket så man fick nog gå i snön en hel del också. :)
 
Jag tyckte det var uppfriskande och skönt att komma ut. Man är så mycket inomhus på jobbet så på lediga dagar måste man nog ta sig ut. Det är nog sorligt att det kom snö, för nu kan man inte gå ut med äldre man jobbar med för man ser inte var det är halt och man vill inte att de äldre skall falla omkull heller.
 
Om vädret tillåter så skall jag nog ut på promenad på mina lediga dagar. Kan inte lämna inomhus nu när solen skiner så gott som varje dag. Och man får energi på ett helt annat sätt då man kommer sig ut i solskenet också. Idag är det jobb som gäller så kan inte gå någon promenad. :(

Husägare!

Nu är jag och min sambo husägare. :) Det känns inte ännu så eftersom vi inte har kunnat flytta in där. Föregående ägarna bor där ännu, men jag hoppas huset är tomt till april. Eftersom jag och min sambo vill göra lite ytrenovering innan vi fluyttar in. :)
 
Det är som sagt ett äldre hus, men det skall nog bli bra bara vi har tålamod. Det kommer att ta sin tid att bygga och renovera, men vi är inställda på det och tar det som det kommer. Men man längtar bara till det att man skall få flytta, börja planera och verkligställa det man drömmer om.
 
Det är en lägenhet på två rum och kök där nu, men vi skall nog renovera så det blir större. Det finns även en affärslokal där som vi skall omrenovera till bostadsutrymme. Det kommer att bli ett stort vardagsrum samt kök. Så det kommer ta en tid, men man väntar aldrig för länge på något gott.
 
Kan flytta in där även när vi skall renovera affärslokalen. Blir ändå en aningen större att bo i än vad vi har nu. :) Så längtar, längtar och läntar till att få flytta. :)

RSS 2.0