Länge sen sist!

Ja nu har det gått tid som jag inte alls har prioriterat bloggen för jag har inte haft intressant att berätta eller något intresse att sitta vid datorn, men nu har jag fått en kommentar om uppdatering så skall skriva kort här det senaste ½ året?!
 
I höstas bytte jag jobb, och fortsatte med heltid så jobbet är nu prioritering nummer ett. Så man kan lugnt leva vidare då man vet att inkomsten finns, så har nu vikarierat sedan oktober i stan nära mej. Har även nu fått erbjudande om moderskapsvikariat från och med maj. Så jobb har jag. Och semester skall jag också få ha i sommar. :D
 
Huset är så gott som på paus efter takrenoverigen vi gjorde i sommras. Måste spara ihop pengar för att kunna fortsätta eftersom vi inte vill ta mer lån på det som vi redan har på huset och vi har inte bråttom med renoveringen eftersom vi har en 2 rummare att bo i. :) Men vid nyår fick vi installerat öppen spisen som vi haft på hälft en längre tid. :)
Har tydligen ingen bild på spisen på datorn så den kommer senare. :)
 
Under vintern från nyåret har vi inte gjort något i större betydelse. Varit hemma och umgåtts med varandra på helgerna. Så har jag jobbat en massa helger. Eftersom det är inom vården att man jobbar 2/3 helger. Så har man 1/3 helg ledigt.
 
Fyllde faktiskt år i mars. Men men.. hur det gick så hade jag feber på min födelsedag, så orkade inte med något kalas eller kaffe. Sov 3 dagar för att febern förde all kraft man hade. Men kommer att uppdatera bloggen med bilder som skulle komma redan en tid sedan. :)

RSS 2.0