Renovering!

Tyst på bloggen en bra stund igen, men kanske det kommer in lite inlägg oftare nu. Eftersom vi har kunnat börja på med renoveringen i huset vi köpte. Kommer att sätta upp före och efter bilder på rummen vi jobbar i nu. Renoveringen går nog sakta framåt, men eftersom vi är båda i arbete om dagarna så har vi jobbat en vecka bara kvällar i huset, men det är bättre än ingenting. :)
 
Kommer att jobba natt inkommande vecka, så imorgon och på tisdag får man hålla på hela dagen i huset för att få bort gammal tapet och nya tapeter på väggen. Vet inte hur mycke jag kan vara vid huset på onsdagen eftersom jag skall på nattjobb då och måste nog sova lite på dagen så man orkar sitta uppe hela natten. :)
 
Nästa helg vet jag att det bär av att vi flyttar oberoende hur långt vi är med renoveringen. Eftersom vi sagt upp hyreslägenheten så skall vi vara ut ur den till första maj. Så det har blivit lite stressigt, men nu ser det ut att vi kommer att ha det rätt långt klart innan helgen. :) Tur man är händig och kan göra saker själv. :)
 
Bilder kommer bara vi får renoveringen klar. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0