Nattduksbord!

Nu kan man fritt ha en massa brevid sig innan man går och sova. Utan att behöva sätta ner det på golvet eller stiga upp för att föra det på skrivbordet. :) Vi har haft ett litet projekt med älsklingen under helgen. Vi byggde två nattduksbord till oss. ;) På så sätt sparar man pengar och får nattduksbord som är såna man vill ha. :)



Ingen låda! Men man klarar sig fast där inte är någon låda. Ytan är ju redan så stor att man inte behöver några lådor. Och om vi i framtiden behöver nå mer så kommer vi att sätta där under en hylla till. :) Den är snygg tycker jag själv. :) Inget illa till att man byggt dom själv. :)



De är byggda så att vi sågade av från två stolar ryggstödet. Och där på satte vi en skiva. De blev inte så illa, fast det är byggt på gamla stol ben. Den blev faktiskt bättre än vad jag hade till en början tänkt. :) Sedan målade jag dem med samma vita färg som vi målade köksstolarna med. Och när man inte är beroende av så fina saker så kan man helt bra bygga själv och spara pengar. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0