Frisk luft!

Det är faktiskt skönt med frisk luft. Nu har man varit ute i en timme och gått med grannen och hennes hundar. Det var nog roligt att gå med henne och prata på samma. Hon har igår kommit hem från Lappland där hon varit och hälsa på sina föräldrar. :)

Det ända negativa med promenaden var att det var kyligt. Måste nog dra på mössan och vantar nästa gång när man skall ut och gå på kvällen. :) Så man inte fryser om fingrarna och öronen. :)

Hundarna går alltid lika fint. Man behöver nog inte mycket säga till dem när de vet att de inte behöver snusa en massa onödigt. :) Så jag gillar att gå med den äldre hunden. När grannen själv vill gå med valpen som hon har. :)

Kommentarer
Postat av: Eleonore

Oj är det så kallt nu med promenader så man måste ha på sig mössan? Vad mysigt ändå, tycker det kan stanna vid denna temperaturen :D

Nej precis, folk verkar förlova sig av samma anledning som konfirmationen idag. Man ska ha gjort det och ska få presenter haha.

Kram!

2011-10-04 @ 10:05:21
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/
Postat av: Louise

Hej!

Vad kul att du var med och tävlade om att bli dagens blogg. Nu har nämligen vinnaren utsetts, så gå in på http://laakinoiise.blogg.se/ för att se om du är den lyckliga vinnaren!

Var även gärna med i den nya omgången! :)

http://laakinoiise.blogg.se/2011/october/dagens-blogg-tisdag.html#comment

2011-10-05 @ 18:33:29
URL: http://laakinoiise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0