Lördag!

Lördagen gick till på ett lugnt sätt. :) Vi åkte med älsklingen till stan för att kolla om jag skulle hitta skor som jag skulle kunna ha på jobbet, men jag hittade inga skor. :( Brukar vara så svårt att hitta skor då man har en fot opererad och det skall vara skor som stöder hälen. :)

I stan träffade vi även älsklingens morbror. Så vi åkte till Motonet, eftersom älsklingen skulle ha några nya delar till sin cykel. Han håller på att fixa en cykel så han skulle få cykla till jobbet. :) Så vi var på Motonet med älsklingens morbror. :)

Älsklingens morfar ringde till älsklingens morbror, och så när morfar fick höra att morbror träffat oss i stan så frågade han om vi ville komma hem till morfar och äta. Så vi sa det skulle passa. Så morfar började med maten och vi kom hem en sväng med det vi handlat i stan. :)

Tre tiden åkte vi iväg till morfar. :) Han hade maten klar när vi kom dit och vi fick sätta oss i bordet. :) Det var kokade potatisar och stekt lax vi blev bjudna på. Efterrätt fanns också. :) Äppelpaj. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0