Första skoldagen!

Ja så har man varit den första skoldagen på skolbänken tillbaka. :) Bra känns det kan jag bara berätta. :) jag hade som inte tänkt mej nånitng innan jag åkte till skolan. hade bara tanke på att det kommer att komma en massa information idag och det gjorde det också. :)

Första dagen gick faktiskt bra. :) Helt överraskad själv också. Men man kan bara säga att man trivs med dessa vuxenutbildnings människorna. Så annorlunda anda i klassen än vad man är van vid. :) Vi hade det roligt redan första dagen och man kunde ju som fråga hjälp av vem som helst. :)

Hade lite information på morgonen. Satt i ett klassrum. Vi är ca. 20 stycken i klassen. :) På morgonen började vi med att fylla i någon sorts blankett och sedan fick man presentera sig kort. :)

Efter informationen i klassen skulle vi samlas i datasalen. :) Vi skulle få någon information om användar namn och hur man loggar in på olika sidor. Alla har en egen email adress och andra sidor. Även gamla belanta Wilma program används här. :) Efter det var det lunch. :)

Eftermiddagen var information och bekantning av skolbyggmaden. :) Vi var ner till skolhälsovårdaren och bekantade oss med henne och sedan var vi i biblioteket som finns på skolområde och är skolans. :) Vi fick våra läseordningar och andra papper. Det var även en lista på böcker som de rekommenderar att man skall skaffa. :)

Skoldagen var förbi klockan 3. :) Så det var 5timmar skola idag. Så det var inte så farligt, men sedan komme vi att ha längre dagar dessa 3 dagar vi har i veckan. :)

Kommentarer
Postat av: Lotta

Vilka 3 dagar går du i skola?

2011-08-30 @ 06:34:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0