Nya fönster!

Nu har vi beställt nya fönster till källaren, eftersom jobbet kommer att vara där nu närmaste framtid. :) Skall fixa om bastun och på samma flytta duschen utanför, som förr var i samma utrymme med bastun. Ville bli ansträngande att först sitta i värmen och sedan duscha i samma varma utrymme.
 
Nu skall det fixas med vattenrör först, de skall bytas eftersom det är orginal från 1960-talet. Så golvet skall öppnas och sedan skall nytt betong sättas som skall torka sin tid också, fönstren kommer att göras mindre. I de nya badrummet måste fönstret minskas så inte duschskåpet står framför fönstret. På väggarna kommer det kakel-plattor likaså på golvet. Bastun kommer antagligen få kakel-plattor på golvet men panel på väggarna. :)
 
Fönstren som är minst ovanpå i bilden kommer ett att vara i nya duschrummet och på lilla wc. De större kommer att placeras i de rum som finns i källaren. Vi har då alltså ett rum där oljecistrarna står, ett rum som min sambo skall göra till biorum (mancave som han kallar det själv) där finns 2 fönster, men nu kommer inte jag på var det fjärde större fönster skall. :)
 
Så lite information om vår renovering kom igen, men fortsätter bara jag hinner ta bilder på källaren i nuläge. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0