Skolveckan förbi

Nu hade man då tredje skolveckan förbi efter jullovet. :) Dessa veckor går så otroligt fort. :) Jag hinner ju inte med så är det igen nya veckor och nya sysslor. Som denna vecka har varit full med olika saker och sedan har man haft en massa att göra hemma också. Som tentamenstillfällen som närmar sig. :(

Under denna vecka har det hänt mycket. På måndagen hade vi en aning teori, men sedan i grundvården hade vi mer praktiskt, men inte så mycket och så har vi fått öva detta hur man tar på sig sterila skyddshandskar, men även hur man tar av sig handskarna utan att röra det "smutsiga" på handskarna. :)

Även igår fick vi börja med att dra upp medicin i injektions sprutor. Och då fick vi först försöka lära oss vinkeln man skall ha i en skumgummi bit. Och när vi tyckte det gick någorlunda så fick vi öva på en docka. :) En del i klassen hann till och med sticka varandra i låret. Vi har koksalt som vi övar med. :) Man får inte ha luftbubblor i injektions sprutan, det är en sak som ger motstånd. :)

Idag hade vi bara teori, men det var också roligt. Man får prata och diskutera så mycket under dessa lektioner så man riktigt njuter typ. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0