Snart 4:de veckan förbi

Nu har man snart gått 4 veckor i skolan. Och det känns nog ännu mycket bra. Inte så stressigt och man har ju sen toppen klass man går i. Alla är så olika, men på något sätt ändå så lika. :)

Nästa vecka börjar ny period och ny läseordning. Så det kommer två nya lärare med i bilden. :) Skall bli spännande med första hjälpen och sedan skall vi ha 4 timmar stöd och handledning för barn och unga med två olika lärare, men de är båda helt toppen. :)

Tiden den rullar iväg. Vi skall ut på inlärning i arbetet 7.11. Så det är inte så läng kvar tills dess. :) Och då skall vivara 6 veckor på dagis. Skall bli riktigt roligt att få vara med barn, men inom detta yrke har man yrkesprovs veckor. Inte tillfällen. :)

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Fortsatt lycka till med studierna!

Kram

2011-09-20 @ 17:25:35
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: Emmy

Hej hej, och tack så mycket för gratulationerna till min lille prins :-) Jag har bytt blogg adress, har kvar den gamla(www.emmymarie.blogg.se) tillsvidare men kände att jag ville börja om på nytt. Så följ mig gärna här istället :-)

Är allt bra med dig? Går allt bra med studierna? Kramar

2011-09-20 @ 17:33:27
URL: http://bemlan.blogg.se/
Postat av: Eleonore

Spännande med ny läsperiod fr o m nästa vecka! Hoppas du kommer gilla de studierna med :)

Ok va roligt att man kan välja precis vilken del man vill jobba med från andra året :)Det är ju toppen att få jobba där man hör hemma! Håller med om att man måste sluta dalta med de äldre, de kan ju mer än vad de får göra!

Ja det är så tråkigt att vara allergisk mot katter, de är så fina djur!

Kram

2011-09-21 @ 20:03:26
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0