Onsdagens skoldag

Skoldagen på onsdagen var faktiskt en av dem bästa skoldagar. Jag har ju varit i skolan i fyra veckor, men onsdagarna är speciella. Och denna onsdag var faktiskt bra. :)

I onsdags fick vi på morgonen öva lite praktiskt. :) Vi fick öva att bädda sjukhus sängar. Skolan har tre sjukhus sängar och de skall man helst bädda när man är två. Och jag tyckte det var roligt då vi fick öva praktiskt. Först gick vi igenom teorin och sedan fick vi öva på det. :) Det var roligt. :)

Sedan hade vi en lektion som heter "Introduktion till närvårdayrket". Det är nog mest närvårdar historia som vi går igenom, men på onsdagen hade vi så att vi fick diskutera i grupper och sedan diskuterade vi hela klassen. Och det gick nog hela lektionen till det. :)

Eftermiddagen gick som vanligt. Hade fyra lektioner ännu efter lunchen och då hade vi stöd och handledning av barn och unga som gick bra. Diskuterade till en början varefter vi skrev teori. :) Och så hade vi två lektioner i datasalen. Så det gick faktiskt bra denna onsdag. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0