Vackraste julsånger

Igår var vi och hörde på de vackraste julsångerna i kyrkan. :) Det var nog i och för sig på finska. Eftersom vi gick i bastun på lördagen då det var svenska julsångerna, men jag har som varit varje år och lyssna på dom finska julsångerna. Kanske vi hinner nästa år på de svenska julsångerna också. :)

Det är bra då man klarar båda språken så kan man lyssna på båda. :) och jag tycker så om de finska julsångerna. Jagvet inte vad det är som gör att jag tycker om dom finska, men det är nog bara en smak sak. :)

Hade älsklingens farmor i samma bänk rad. :) Det var riktigt roligt att farmor kom också, men hon kom med taxin som var beställd. Det har de varje år att en taxi kör och plockar upp dem som vill med taxi. :) Och så kommer äldre personer också för att höra på sångerna. :)

Kommentarer
Postat av: Eleonore

Finns det några speciella jultraditioner i Finland som inte finns i Sverige? :)

Ja visst är det bra att inrikta sig på den åldersgrupp man sen vill jobba med. Bäst är att prova och lära sig om alla innan man väljer en grupp :)

Åker du hem till jul?

Kram

2011-12-19 @ 12:04:40
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/
Postat av: Eleonore

Det kanske är väldigt likt med våra traditioner, tänkte bara att även om vi är grannländer så finns det alltid olikheter :)

Kan ju vara trevligt att fira jul med hans familj också, det kommer ju fler år ni kan fira med din mamma :) Nej vi kommer inte heller åka hem till min familj över jul. Vi passar på att fira med sambons familj när vi ändå bor här nere :) Men klart man kommer sakna sina egna traditioner!

Kramar

2011-12-20 @ 12:30:35
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/
Postat av: Eleonore

Hoppas du hinner fira lite med din mamma också då, kommer hon till er något?

Jo det blir kul att fira med sabmbons familj, får som sagt passa på. Min mamma kommer ner ett par dagar efter nyår så då ska vi ha lite minijulafton :)

Önskar dig en riktigt god jul om vi inte hörs mer innan juldagarna. Kramar!

2011-12-23 @ 13:58:43
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0